VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left

LAMPHÅLLARE

Det är en lamphållare som är själva grunden till en lampa. Visserligen behöver du både ha någon lampa och någon form av skärm, men utan en lamphållare så kommer du aldrig att kunna njuta av det som är en fulländad lampa. Lyckligtvis är denna grundbult för lampor inte något som är vare sig tråkigt eller oinspirerande, för det finns mycket du kan göra med en lamphållare och de kommer i mängder av former, storlekar och varianter. Med andra ord har du stor kreativ frihet, och bara för att du har köpt en eller flera från oss på Chilli så betyder inte det att kreativiteten stannar – du kan fortsätta att byta och prova precis som du vill med en lamphållare i vackert, snyggt eller stilrent utförande!

Hos oss på Chilli finns möjligheterna att få de lampor som du vill ha. Det är här du hittar mängder av olika lamphållare som gör ditt hem vackrare och mer personligt, med både e27 och e14. Det är också här som du kan hitta olika typer av grunder till din lampa, exempelvis med lamphållare med sladd, med strömbrytare eller en i mässing. 

Möjligheterna är många, och du kan göra precis vad du vill för att skapa eller förändra din lampa – både på höjd och utseende. Dessutom gör en lamphållare från oss det möjligt för dig att bevara en gammal favoritskärm, där det enda du behöver byta är själva grunden. En lamphållare är med andra ord en vital del av det som utgör dina lampor, och oavsett om du är ute efter en lamphållare till en fönsterlampa eller till en golvlampa så är det här hos oss på Chilli som du kommer att hitta det – till riktigt bra priser!

Sortera på:
1
Sida 1 av 1