VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left

GOLVLAMPOR

Att använda sig av en golvlampa är ett smart och praktiskt sätt att se till att en viss del av ett rum får en extra kraftig belysning. Det finns många olika tillfällen då en golvlampa är en perfekt lösning, både för inredningen men kanske främst för den praktiska användningens skull. Det kan vara allt från att göra myshörnan med din fåtölj betydligt lättare att använda sig av när du vill avnjuta en bra bok, eller så är det den perfekta lösningen för ett hörn i ditt sovrum där du inte vill ha alldeles för kraftig belysning i hela rummet, utan en ljuskälla som kan fördela ljuset jämnt med en fast utgångspunkt.

Det är egentligen endast du själv som sätter gränserna för hur du kan använda dig av golvlampor. Det vi på Chilli vet säkert är att det finns mängder av smarta och snygga användningsområden för dem, och speciellt när våra lampor kommer i en rad olika utseenden!

Golvlampor är många gånger den perfekta lösningen för att hitta ett komplement till den taklampa som du har idag. Många gånger är fallet så att taklampan är ganska onödig och inte behöver användas, då det är en bra men ändå mysig belysning som vi eftersträvar i våra hem. Med en golvlampa blir just det möjligt, där den inte enbart ger ett bra och jämnt sken; den hjälper dessutom till att ge ljus till delar av rummet som en taklampa inte når. Lamporna som du hittar här har med andra ord många olika syften, vilket gör det enkelt att förstå varför de är så populära som de är.

Hos Chilli hittar du en mängd olika golvlampor i olika stilar och utföranden. Det spelar egentligen inte så stor roll vad du har för stil eller intresse – här kommer du att hitta en lampa som passar alldeles utmärkt i ditt hem! Det kan vara allt från snygga lampor med dimmer, till lampor i design som verkligen är iögonfallande. Eller så är det kanske en golvlampa i mässing, i retro stil eller i koppar som lockar. Det spelar helt enkelt ingen roll, här på Chilli hittar du allt du kan tänka dig, så börja upptäck vårt sortiment!

Det är som sagt du som avgör hur din golvlampa ska användas. En del fungerar bäst som läsbelysning, andra för mysljus och åter andra som punktbelysning. Golvlampor är också enkla att flytta, vilket gör de till en mycket aktiv del av din inredning. När du inreder ett rum så kommer din golvlampa att ha en central betydelse för hur du ska placera dina möbler. Oavsett hur du vill ha det så kommer du att hitta de golvlampor som passar in här!

Sortera på:
Sida 1 av 2
Sortera på:
Sida 1 av 2