VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left

LJUSLISTER

Enkelt, smidigt och lättillgängligt – det några av de fördelar som du kan dra nytta av när du använder dig av ljuslister på olika platser i ditt hem! Ljuslister är inte till för att du ska hitta en bra allmänbelysning i dina rum där du får bra ljus överallt. Snarare är det ljuskällor som centrerar och markerar vissa specifika delar och lyser upp den plats där du behöver har riktigt bra belysning.

Ljuslister är perfekta att använda i mörka skåp och garderober, och är dessutom eleganta och hjälpsamma i exempelvis bokhyllor. En ljuslist kan du dessutom använda på ett bra sätt i dina köksskåp, och slippa famla i mörker, på jakt efter det du behöver till din matlagning eller bakning. Ljuslister är dessutom alldeles perfekta att använda i badrumsskåpet, när du inte behöver ha hela badrumsbelysningen tänd utan bara en liten del när du behöver hitta rätt i skåpet.

Här på Chilli har vi gott om olika typer av ljuslister i olika storlekar. Det finns både med LED-lampor och halogenlampor och det är upp till dig att välja den typ du vill ha. Tänker du efter hur ditt hem ser ut, och vilka mörka delar som skulle behöva belysning så är ljuslister oftast den perfekta lösningen. Från oss på Chilli köper till billiga priser – samtidigt som du aldrig igen behöver krångla, böka och svära över att du inte hittar det du letar efter.

Sortera på:
1
Sida 1 av 1
Sortera på:
1
Sida 1 av 1