VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left

Trämöbler & utemöbler i trä

Utemöbler i trä är en riktig klassiker, vare sig det handlar om bänkar, fåtöljer, bord eller stolar. Oavsett vad du är ute efter till din trädgård, altan eller uterum så är chansen stor att du kommer att hitta det bland Chillis trämöbler. Njut av sommaren med hjälp av våra klassiska och snygga trämöbler, vare sig det handlar om att hälsa sommarmorgonen välkommen med frukost utomhus, en grillfest i goda vänners lag eller helt enkelt att sitta i solen i din utemöbler i trä och göra precis ingenting.

Våra trämöbler håller hög kvalitet och är tillverkade av tålig furu. Utemöbler i trä är anpassade för svenska förhållanden, och mycket slitstarka, med färg som lagts på i tre lager. Det gör att de kan behålla sin fina yta under många år samtidigt som de är mycket lättskötta.

Letar du efter utemöbler i trä till din trädgård, altan eller uteplats? Då är Chillis trämöbler ett mycket bra val. Det finns flera olika utföranden att välja mellan, från stora matgrupper till klassiska klappstolar och mycket däremellan. Möblera din uteplats med trämöbler - det naturliga valet!

Sortera på:
1
Sida 1 av 1
Sortera på:
1
Sida 1 av 1