categoryTopBlock
Alla Husgeråd

Soptunnor & papperskorgar

69st soptunnor & papperskorgar

Hos Chilli hittar du soptunnor och papperskorgar billigt online. Vi har ett brett utbud där du kan hitta soptunna med lock och papperskorgar med lock. Självklart har vi ett varierat sortiment så du enkelt kan hitta något som passar dig och ditt hem.

Vanliga frågor och svar

Hur många soptunnor bör man ha?

Detta beror lite på din levnadssituation och hur sophanteringen ser ut där du bor. Det är bra att ha flera soptunnor för matavfall, glas, papper, restavfall och metall. På så vis underlättar du sopsorteringen och håller det fräscht hemma.

Vilket material på soptunna ska jag ha?

Ska du ha din soptunna utomhus är det viktigt att den är robust och tål alla sorters väder. Det är även bra om den är enkel att flytta. Tänk på att rengöra den ofta så slipper du ohyra och oönskade dofter. Är det en papperskorg du ska ha inomhus är material inte lika avgörande. Välj istället en som du tycker är snygg och passar ditt hem.

Varför behöver jag soptunna eller papperskorg?

Olika områden i ditt hem behöver soptunnor och papperskorgar där du enkelt kan slänga ditt skräp. Oavsett om det är för inomhus- eller utomhusbruk signalerar en soptunna att det är där skräp ska slängas. Med andra ord så håller du ditt hem rent och fräscht med hjälp av en soptunna.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Längd
Höjd
Färg
Pris
Utseende