Hängare Halifax 70 cm 4 Krokar

Vit Mahogny

Artikelnummer: 509351
Antal
1

Specifikationer

Mått
Bredd70 cm
Höjd20 cm
Djup10 cm
Storlek70x20 cm
Material
MaterialtypMDFMassivt ugnstorkat Mahogny
Övrigt
VarumärkeNovaSolo
SerieHalifax
FärgnamnVit
Färg
StilLantlig

Produktinformation

Halifax är en klassisk möbelserie som påminner om den fridfulla kusten och den franska landsbygden. Stilrena Halifax är helt i tid med den moderna, nordiska inredningsstilen. För att kunna skapa en genomgående röd tråd i hemmet hittar du möbler till nästan alla rum i Halifax serien. Denna möbelserie kännetecknas av professionella hantverk, tillverkat av erfarna möbelsnickare som lägger vikt på fina detaljer och kvalitet. Kollar du noga kan du hitta lätt slitna ytor längs kanterna, vilket är en unik detalj som ger möbeln dess rustika känsla. 

Halifax hängare i vit mahogny har många vackra detaljer som kännetecknar Halifax serien. Funkar lika bra i sovrummet som i badrummet. Häng upp allt från handdukar till kläder på hängarens 4 krokar.  

Produktinformation
Denna produkt är tillverkad av certifierad mahognyträ. Träet ugnstorkas ner till 8% träfuktighet före produktion, vilket motsvarar en luftfuktighet på 40% vid 20 grader. Detta för att minska risken för sprickbildning. Sedan grundas, målas och lackeras möbeln för att få en tålig yta. Trä är ett levande material som "rör på sig" mer eller mindre beroende på omgivningens luftfuktighet. Är det fuktigt kan trä expandera något och är det torrt kan det krympa något.  

Varumärke

NovaSolo
NovaSolo

Behöver du hjälp?

Ring oss på 08 - 400 127 67

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt