Ryamatta Cozy Rund 120

Beige

Artikelnummer: 526628
Gör dina val
Beige
+ 0:-
Beige
Mörklila
+ 46:-
Mörklila
Svart/brun
+ 0:-
Svart/brun
Välj färgnamn
Antal
1

Specifikationer

Mått
StorlekØ120 cm
Material
Materialtyp100% polyester
Övrigt
VarumärkeIn Living
SerieCozy
FärgnamnBeige
Färg
FormRund
StilModern

Produktinformation

En matta kan bidra till en mer ombonad känsla i rummet. Cozy ryamatta tillhör den mysiga, trevliga kategorin mattor då den har tjock och tät lugg. På denna matta är det skönt att vila fötterna lika mycket som den är fin att titta på. Mattan är luddfri, lättkskött och antistat-behandlingen hjälper till att hålla borta damm och smuts.

Skötselråd
 - För att öka livslängden på din matta är det viktigt att du håller den ren. Dammsug den regelbundet (ca 2 ggr/veckan) och häng ut den på vädring ibland. 
 - När det gäller tvätt rekommenderar vi plantvätt eller kemtvätt. Ev. fläckar bör tas bort omedelbart, för fläckborttagning rekommenderar vi skumtvätt.

Övrigt

 • Mattan luddar ej.
 • Tänk på att viss färgavvikelse kan förekomma beroende på ljusinställningen på datorskärmen.

Produktinformation

Denna matta är knuten av en kombination av exklusiva garntyper och mer robusta PP-garn. Garnen är speciellt framtagna för denna typ av matta. Det högkvalitativa garnet ger mattan bättre hållbarhet och drar åt sig betydligt mindre damm, samtidigt som det ger mattan en fantastisk volym och fyllighet.  Det högkvalitativa polyestergarnet ger dessutom mattan ett vackert och elegant lyster, medan PP-garnet bidrar till robusthet och struktur. Garnen är smutsavvisande vilket ger en lättskött matta.

Varumärke

In Living
In Living

Behöver du hjälp?

Ring oss på 08 - 400 127 67

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

 • Måndag - Fredag:
  08:00 - 17:00
 • Lördag:
  Stängt
 • Söndag:
  Stängt