Sidobord Titania 45 cm Marmor

Vit/Svart

-24%
Artikelnummer: 663651
Antal
1

Specifikationer

Mått
Bredd25 cm
Längd45 cm
Höjd60 cm
Bordsskiva tjocklek2 cm
Material
MaterialtypMetallMarmor
BenMetall
BordsskivaMarmor
Övrigt
SerieTitania
FärgnamnVit
Färg
FormRektangulär
StilIndustriellModern
UtseendeMetallMarmor

Produktinformation

Marmorbord med minimalistisk design är en av de hetaste inredningstrenderna just nu! Serien Titania består av otroligt stilsäkra bord i alla dess former och utföranden. Ett Titania-bord kan få vilket vardagsrum som helst att se ut som en sida ur en inredningskatalog!

Det här sidobordet har en rektangulär bordsskiva i äkta marmor och ett underrede i metall, vilket blir en magisk kombination! Bordets underrede gör att det passar perfekt att placera bredvid till exempel din soffa eller säng för extra avlastningsyta. Genom att kombinera olika bord i serien Titania kan du skapa en enhetlig och exklusiv känsla i ditt hem.

Marmor är ett naturmaterial och därför är ingen sten den andra lik - vilket också är en del av charmen med just naturmaterial! Till följd av detta kan det även finnas mindre gropar eller strimmor i stenen.

Tips för att hålla bordet snyggt!

 • Använd glasunderlägg och var snabb med trasan om du råkar spilla på bordet. Marmor är ett poröst stenmaterial som är känsligt för spill.
 • Använd rengöringsmedel som är avsedda för natursten.
 • Använd den mjuka sidan av tvättsvampen vid rengöring.

Serien Titania
Marmorbord med minimalistisk design är en av de hetaste inredningstrenderna just nu! Serien Titania består av otroligt stilsäkra bord i alla dess former och utföranden. Bordsskivorna i den här serien förekommer i flera olika material, bland annat äkta marmor och kombineras med underrede i olika metaller. Ett Titania-bord kan få vilket vardagsrum som helst att se ut som en sida ur en inredningskatalog!

Behöver du hjälp?

Ring oss på 08 - 400 127 67

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

 • Måndag - Fredag:
  08:00 - 17:00
 • Lördag:
  Stängt
 • Söndag:
  Stängt