Sängbord Halifax 45 cm Låda 2 Hyllor

Vit Mahogny

Artikelnummer: 121598
Antal
1

Specifikationer

Mått
Bredd45 cm
Höjd60 cm
Djup43 cm
Material
MaterialtypMDFMassivt ugnstorkat Mahogny
BehandlingLackerad
Antal
Antal lådor1 st
Övrigt
VarumärkeCoast Living
SerieHalifax
FärgnamnVit
Färg
Färg ben
KampanjVåra bästa deals
FormFyrkantig
StilLantlig
StilLantligtMarint
UtseendeVitt Trä

Produktinformation

Halifax är en klassisk möbelserie som har hämtat inspiration från den fridfulla kusten och den franska landsbygden. Stilrena Halifax är helt i tid med den moderna, nordiska inredningsstilen. För att kunna skapa en genomgående röd tråd i hemmet hittar du möbler till nästan alla rum i Halifax serien. Denna möbelserie kännetecknas av professionella hantverk, tillverkat av erfarna möbelsnickare som lägger vikt på fina detaljer och kvalitet. Kollar du noga kan du hitta lätt slitna ytor längs kanterna, vilket är en unik detalj som ger möbeln dess rustika känsla. 

Halifax är ett stilfullt sängbord med vackra detaljer så som skålade handtag i antik mässing. Det finns goda förvaringsmöjligheter med en låda och två hyllfack. Ställ gärna en nattlampa eller fotoramar på bordet för ett hemtrevligt intryck. Levereras monterad.

Produktinformation
Denna produkt är tillverkad av certifierad mahognyträ. Träet ugnstorkas ner till 8% träfuktighet före produktion, vilket motsvarar en luftfuktighet på 40% vid 20 grader. Detta för att minska risken för sprickbildning. Sedan grundas, målas och lackeras möbeln för att få en tålig yta. Trä är ett levande material som "rör på sig" mer eller mindre beroende på omgivningens luftfuktighet. Är det fuktigt kan trä expandera något och är det torrt kan det krympa något.  

Varumärke

Coast Living
Coast Living

Behöver du hjälp?

Ring oss på 08 - 400 127 67

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt

Shoppa våra Instagram-favoriter