Sinne Soffbord 120x60

Sand Marmor/Svart

Artikelnummer: 520997
Antal
1

Specifikationer

Mått
Bredd60 cm
Längd120 cm
Höjd50 cm
Material
BehandlingLackerad
Övrigt
VarumärkeManor House
SerieSinne
FärgnamnBeige
Färg
Färg ben
FormRektangulär
StilVintage
StilIndustriell
UtseendeMetallMarmor

Produktinformation

Marmordbord med minimalistisk design är en av de hetaste inredningstrenderna just nu. Sinne soffbord har en sandfärgad marmorskiva och svartlackat underrede i trä. Ett trendigt soffbord som ger vardagsrummet det lilla extra. Soffbordet är trotsallt en väsentlig möbel som sätter tonen för inredningen. Finns i flera olika storlekar. Matcha med valfri soffa ur vårt sortiment. 

Skötsel

Äkta marmor är natursten och det kan finnas mindre gropar eller strimmor i stenen. Det är naturligt i stenens struktur och inget fel, snarare ger det karaktär till marmorn. All sten är ”levande material” och ingen sten är den andra lik, vilket är en del av charmen med naturmaterial. Nya marmorskivor skall alltid behandlas ett par gånger i början. Behandla skivan med t ex ”Protect Marble & Stone” från Leather Master eller stryk ett tunt lager paraffinolja även kallad vitolja. Oljan kan med fördel ligga på ytan ett tag. Torka av och polera. Denna behandling är viktig för att ge skivan motståndskraft mot fläckar. Marmor är ett poröst material som är känsligt för spill.

Rengöring

Torka alltid omgående om du råkar spilla på marmorn. Ytan är extra känslig mot syror som t ex vin, kaffe och juice. Använd rengöringsprodukter avsedda för sten. För daglig rengöring använd en disktrasa som fuktas med vatten. Vanligt såpvatten räcker långt.

Varumärke

Manor House

Behöver du hjälp?

Ring oss på 08 - 400 127 67

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt