categoryTopBlock
Alla Fåtöljer

Rottingfåtöljer

2st fåtöljer & fotpallar
Kampanj
  • Rotting

Kan jag ha en rottingfåtölj utomhus?

Det finns olika sorters rottingfåtöljer som kan användas både för inom- och utomhusbruk. Konstrotting fungerar bra för utomhusmöbler medan naturlig rotting är ett fuktkänsligt material som mår bäst inomhus eller i uterummet. Rottingfåtöljen kan till exempel placeras i vardagsrummet eller sovrummet, medan utomhusfåtöljerna kan stå på balkongen eller i trädgården.

Hur tar jag hand om min rottingfåtölj?

Vid rengöring av möblerna är det viktigt att vara lite försiktigare med fåtöljerna i äkta rottingen än fåtöljerna i konstgjord rotting. Du kan exempelvis rengöra rottingfåtöljerna med hjälp av en borste och för att göra rent utemöblerna kan du även använda dig av en fuktig trasa. Tänk på att äkta rotting inte bör utsättas för fukt eller direkt solljus.

Vad har rottingfåtöljer för egenskaper?

Rottingen är ett väldigt lätt material som gör att fåtöljerna blir lätta att förflytta, samtidigt som konstruktionen med stål- eller träram även gör dem hållbara och robusta. Rotting är dessutom ett starkt och tåligt material med en lång hållbarhet. Förutom de praktiska aspekterna så är materialet väldigt snyggt. De vanligaste färgerna på rottingfåtöljer är svart, grå och brun. Flera av rottingfåtöljerna är handvävda i äkta rotting, medan trädgårdsfåtöljerna i konstrotting är tillverkade i PE-rotting.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Antal stolar
Antal personer
Form
Funktion
Bäddmått
Typ
Stil
Utseende (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj