Sittsäck Razzmatazz Beige 160x115 cm

Beige

Artikelnummer: 536225
Antal
1

Specifikationer

Mått
Bredd160 cm
Höjd90 cm
Djup115 cm
Material
Materialtyp100% polyestertvättbar 330 g/m2
Övrigt
VarumärkeIn Living
SerieRazzmatazz
FärgnamnBeige
Färg
StilSkandinavisk

Produktinformation

Sittsäck Razzmatazz är lika skön som den ser ut! Med en sittsäck har du alltid en bekväm sittplats som praktiskt och enkelt kan förflyttas vid behov. Ta med sittsäcken ut i trädgården och njut av solen eller koppla av i skugggan på uteplatsen under varma sommardagar. Eller flytta in den till vardagsrummet för att se på film eller varför inte mysa till det i läshörnan? En sittsäck blir också den perfekta extra sittplatsen när du får gäster! Med en sittsäck i ditt hem har du alltid en avkopplande plats att komma till, oavsett var du väljer att placera den.

Sittsäck Razzmatazz är tillverkad i ett tyg som är certifierat enligt den internationella miljöstandarden OEKO-TEX® Standard 100. Certifieringen garanterar att tyget är fritt från skadliga ämnen och allergener och är säkert att använda.

OEKO-TEX® Standard 100 ställer hårda krav på att inga skadliga och förbjudna kemikalier eller otillåtna ämnen används i produktionen av varor som certifieras. Utöver det så mäts produkternas PH-värde, färghållbarhet, lukt och halter av ångade ämnen.

Du kan känna dig trygg med att tyget och produkten håller hög kvalitet och är fritt från kemikalier!


Varumärke

In Living
In Living

Behöver du hjälp?

Ring oss på 08 - 400 127 67

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt