Bokhylla Halifax Vit Mahogny

Nova Solo

Artikelnummer: 121564
Klicka för att förstora bilden
  Kvantitet
  1

  Produktinformation

  Halifax är en klassisk möbelserie som har hämtat inspiration från den fridfulla kusten och den franska landsbygden. Stilrena Halifax är helt i tid med den moderna, nordiska inredningsstilen. För att kunna skapa en genomgående röd tråd i hemmet hittar du möbler till nästan alla rum i Halifax serien. Denna möbelserie kännetecknas av professionella hantverk, tillverkat av erfarna möbelsnickare som lägger vikt på fina detaljer och kvalitet. Kollar du noga kan du hitta lätt slitna ytor längs kanterna, vilket är en unik detalj som ger möbeln dess rustika känsla. 

  Halifax bokhylla är en välgjord möbel med många vackra detaljer. Här finns både öppen och dold förvaring i form av hyllplan och skåp. Halifax bokhylla är perfekt för dig som vill ha mycket förvaring men också en stilfull möbel att inreda med.  Alla handtag och beslag är i antik mässing.

  Produktinformation
  Denna produkt är tillverkad av certifierad mahognyträ. Träet ugnstorkas ner till 8% träfuktighet före produktion, vilket motsvarar en luftfuktighet på 40% vid 20 grader. Detta för att minska risken för sprickbildning. Sedan grundas, målas och lackeras möbeln för att få en tålig yta. Trä är ett levande material som "rör på sig" mer eller mindre beroende på omgivningens luftfuktighet. Är det fuktigt kan trä expandera något och är det torrt kan det krympa något. 

  Specifikationer

  Övrigt
  VarumärkeNovaSolo
  SerieHalifax
  FärgnamnVit
  Färg
  TypBokhyllaFörvaringshylla
  StilShabby chic
  UtseendeTrä
  Material
  MaterialtypMassivt ugnstorkat mahognyträ
  BehandlingLackerad
  Mått
  Bredd165 cm
  Höjd220 cm
  Djup40 cm

  Varumärke

  NovaSolo

  Behöver du hjälp?

  Ring oss på 08 - 400 127 67

  En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

  Öppettider:

  • Måndag - Torsdag:
   08:00 - 19:00
  • Fredag:
   09:00 - 16:30
  • Lördag:
   10:00 - 14:00
  • Söndag:
   10:00 - 14:00

  Kunder som köpte denna produkt köpte även

  Kunder som tittade på denna produkt har också tittat på

  Produkter i samma serie