Vägghylla Halifax 120 cm Extra Lång

Vit Mahogny

Artikelnummer: 526966
Antal
1

Specifikationer

Mått
Bredd120 cm
Höjd12 cm
Djup23 cm
Material
MaterialtypMassivt ugnstorkat Mahogny
Övrigt
VarumärkePosh & Pebble
SerieHalifax
FärgnamnVit
Färg
KampanjVåra bästa deals
StilLantlig
StilLantligtMarint
TypVägghylla
UtseendeTrä

Produktinformation

Halifax är en klassisk möbelserie som har hämtat inspiration från den fridfulla kusten och den franska landsbygden. Stilrena Halifax är helt i tid med den moderna, nordiska inredningsstilen. För att kunna skapa en genomgående röd tråd i hemmet hittar du möbler till nästan alla rum i Halifax serien. Denna möbelserie kännetecknas av professionella hantverk, tillverkat av erfarna möbelsnickare som lägger vikt på fina detaljer och kvalitet. Kollar du noga kan du hitta lätt slitna ytor längs kanterna, vilket är en unik detalj som ger möbeln dess rustika känsla. 

Halifax vägghylla i vit mahognyträ blir både en fin inredningsdetalj i hemmet och en praktisk förvaringsplats. Kombinera gärna olika storlekar för ett bälbalanserat intryck. Halifax vägghylla finns i kort, medium, lång och extra lång.

Produktinformation
Denna produkt är tillverkad av certifierad mahognyträ. Träet ugnstorkas ner till 8% träfuktighet före produktion, vilket motsvarar en luftfuktighet på 40% vid 20 grader. Detta för att minska risken för sprickbildning. Sedan grundas, målas och lackeras möbeln för att få en tålig yta. Trä är ett levande material som "rör på sig" mer eller mindre beroende på omgivningens luftfuktighet. Är det fuktigt kan trä expandera något och är det torrt kan det krympa något.

Varumärke

Posh & Pebble
Posh & Pebble

Behöver du hjälp?

Ring oss på 08 - 400 127 67

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt

Shoppa våra Instagram-favoriter