Garderobssystem Halifax Vit Mahogny

Nova Solo

Artikelnummer: 121554
Antal
1

Specifikationer

Mått
Bredd100 cm
Höjd190 cm
Djup40 cm
Material
MaterialtypMDFMassivt ugnstorkat Mahogny
BehandlingLackerad
Antal
Antal krokar5
Antal hyllfack2 st
Övrigt
VarumärkeNovaSolo
SerieNeyanya
FärgnamnVit
Färg
StilShabby chic
UtseendeVitt Trä

Produktinformation

Halifax är en klassisk möbelserie som har hämtat inspiration från den fridfulla kusten och den franska landsbygden. Stilrena Halifax är helt i tid med den moderna, nordiska inredningsstilen. För att kunna skapa en genomgående röd tråd i hemmet hittar du möbler till nästan alla rum i Halifax serien. Denna möbelserie kännetecknas av professionella hantverk, tillverkat av erfarna möbelsnickare som lägger vikt på fina detaljer och kvalitet. Kollar du noga kan du hitta lätt slitna ytor längs kanterna, vilket är en unik detalj som ger möbeln dess rustika känsla. 

Halifax är en stilfull garderobsystem som hjälper dig hålla ett prydligt intryck i hallen. Med fem krokar och två korgfack finns det gott om förvaring för vantar, halsdukar och jackor. Korgar ingår. Levereras monterad.

Produktinformation
Denna produkt är tillverkad av certifierad mahognyträ. Träet ugnstorkas ner till 8% träfuktighet före produktion, vilket motsvarar en luftfuktighet på 40% vid 20 grader. Detta för att minska risken för sprickbildning. Sedan grundas, målas och lackeras möbeln för att få en tålig yta. Trä är ett levande material som "rör på sig" mer eller mindre beroende på omgivningens luftfuktighet. Är det fuktigt kan trä expandera något och är det torrt kan det krympa något

Varumärke

NovaSolo

Behöver du hjälp?

Ring oss på 08 - 400 127 67

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt