Skafferi Halifax Medium Vit

Nova Solo

Artikelnummer: 509346
Klicka för att förstora bilden
  Kvantitet
  1

  Specifikationer

  Mått
  Bredd90 cm
  Höjd132 cm
  Djup40 cm
  Material
  MaterialtypMDFMassivt ugnstorkat Mahogny
  Antal
  Antal dörrar4 st
  Antal hyllfack4 st
  Övrigt
  VarumärkeNovaSolo
  SerieHalifax
  FärgnamnVit
  Färg
  StilShabby chic
  StilLantligtMarint
  UtseendeTrä

  Produktinformation

  Halifax är en klassisk möbelserie som har hämtat inspiration från den fridfulla kusten och den franska landsbygden. Stilrena Halifax är helt i tid med den moderna, nordiska inredningsstilen. För att kunna skapa en genomgående röd tråd i hemmet hittar du möbler till nästan alla rum i Halifax serien. Denna möbelserie kännetecknas av professionella hantverk, tillverkat av erfarna möbelsnickare som lägger vikt på fina detaljer och kvalitet. Kollar du noga kan du hitta lätt slitna ytor längs kanterna, vilket är en unik detalj som ger möbeln dess rustika känsla. 

  Halifax skafferi är en vacker och praktisk möbel med många förvaringsmöjlighetern. Skafferiet har många fina detaljer som utmärker just Halifax serien. Detaljer så som knoppar i antik mässing och glasdörrar är det som ger skafferiet det lilla extra. Finns i flera storlekar.

  Produktinformation
  Denna produkt är tillverkad av certifierad mahognyträ. Träet ugnstorkas ner till 8% träfuktighet före produktion, vilket motsvarar en luftfuktighet på 40% vid 20 grader. Detta för att minska risken för sprickbildning. Sedan grundas, målas och lackeras möbeln för att få en tålig yta. Trä är ett levande material som "rör på sig" mer eller mindre beroende på omgivningens luftfuktighet. Är det fuktigt kan trä expandera något och är det torrt kan det krympa något.

  Varumärke

  NovaSolo

  Behöver du hjälp?

  Ring oss på 08 - 400 127 67

  En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

  Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
   08:00 - 17:00
  • Lördag:
   Stängt
  • Söndag:
   Stängt

  Kunder som tittade på denna produkt har också tittat på

  Kunder som tittade på denna produkt köpte

  Produkter i samma serie