Softcare Textilskydd

-29%
Artikelnummer: 559809
Antal
1

Specifikationer

Övrigt
Färg
Innehåll (ml)500
UtseendePlast

Produktinformation

Det effektiva och lättanvända Softcare Textilskydd bildar ett osynligt molekylnät runt textilfibrerna och hindrar på så sätt smuts och fukt från att sugas in i tyget. Softcare Textilskydd påverkar inte textilens egenskaper. Innehåller inte PFOS- eller PFOA-föreningar. Säker att använda och biologiskt nedbrytbar.

Produkten är lättantändlig; rök inte medan du sprayar eller spraya nära öppen eld.

Det lönar sig att spraya skyddet på alla textilytor, men framförallt på ljusa textilier på vilka smutsen syns tydligt. Skyddet ändrar inte tygets utseende, antändbarhet eller hur det andas. Lämpar sig för alla tygsorter från tjocka möbeltyger till tunna silkestyger. I normalbruk håller skyddet i 2-3 år.

Behandlade textilier är lätta att hålla rena eftersom fläckarna enkelt kan torkas av från det behandlade tyget med en trasa. Skyddet hindrar alla sorters fläckar att fastna, även oljebaserade fläckar. Torra fläckar torkas bort med fuktad duk.

En flaska räcker till 5-7 m², dvs. bruksytan på ett fempersoners soffmöblemang.

Spraya skyddet i ett väl ventilerat utrymme från ca 15 cm:s avstånd. Spraya jämnt på den torra, rena ytan tills ytan är fuktig men inte genomvåt. Testa först färgens hållbarhet och andra egenskaper på ett osynligt ställe och skydda det omgivande området medan du sprayar. Låt torka på väl luftat ställe i minst 2 h.

Förpackat i aerosolfri returplastflaska på 500 ml som kan brännas eller sorteras i blandavfall när tom.

Behöver du hjälp?

Ring oss på 08 - 400 127 67

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt