Sängram Halifax King Size 180x200 Vit

Nova Solo

Artikelnummer: 509348
Välj tillbehör
Antal
1

Specifikationer

Mått
Bredd180 cm
Längd215 cm
Höjd125 cm
Storlek180x200 cm
Bäddmått180x200 cm
Material
MaterialtypMDFMassivt ugnstorkat Mahogny
Övrigt
SerieHalifax
FärgnamnVit
Färg
TypSängram

ProduktinformationVisa tillbehör

Halifax är en klassisk möbelserie som påminner om den fridfulla kusten och den franska landsbygden. Stilrena Halifax är helt i tid med den moderna, nordiska inredningsstilen. För att kunna skapa en genomgående röd tråd i hemmet hittar du möbler till nästan alla rum i Halifax serien. Denna möbelserie kännetecknas av professionella hantverk, tillverkat av erfarna möbelsnickare som lägger vikt på fina detaljer och kvalitet. Kollar du noga kan du hitta lätt slitna ytor längs kanterna, vilket är en unik detalj som ger möbeln dess rustika känsla.

Halifax sängram i mahognyträ är en väldigt stilfull möbel med många eleganta detaljer. En ribbad sängram som trots sin enkla utformning  förmedlar en viss klassisk elegans. Kombinera gärna med Halifax sängbord för en komplett look i sovrummet. Obs! Madrass ingår ej.

Produktinformation
Denna produkt är tillverkad av certifierad mahognyträ. Träet ugnstorkas ner till 8% träfuktighet före produktion, vilket motsvarar en luftfuktighet på 40% vid 20 grader. Detta för att minska risken för sprickbildning. Sedan grundas, målas och lackeras möbeln för att få en tålig yta. Trä är ett levande material som "rör på sig" mer eller mindre beroende på omgivningens luftfuktighet. Är det fuktigt kan trä expandera något och är det torrt kan det krympa något.   

Behöver du hjälp?

Ring oss på 08 - 400 127 67

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt