Ställbar Säng Kinnabädden Jupiter 180x200 Fast/Medium

-45%
Artikelnummer: 532494
Välj tillbehör
Antal
1

Specifikationer

Mått
Bredd180 cm
Längd200 cm
Bäddmått180x200 cm
Antal
Komfortzoner (st)5
Övrigt
VarumärkeKinnabädden
SerieKeitha
Färg
FunktionStällbar
KuddarUtan kuddar
Fjädring resårmadrassPocket
GavelUtan gavel
TypStällbar säng
KvalitetPlus
Garanti15 år varav 5 år på motor

ProduktinformationVisa tillbehör

Här har du en riktig drömsäng! Kinnabädden Jupiter 3-lagers ställbara säng erbjuder utomordentlig komfort och är perfekt för dig som vill kunna göra det mesta från sängen. Rygg-och fotända kan höjas och sänkas med hjälp av en fjärrkontroll för när du vill variera mellan liggläge och sittläge utan att behöva förflytta dig.    

Sängen har en 5-zonad följsam pocketresår i den vändbara mellanmadrassen med egenskaper som formar sängen efter kroppen med maximal precision. Med denna säng har du även möjlighet att påverka sängens komfort genom att välja sängens hårdhet i pocketkärnan (se mer info nedan). Om det är en 180-säng du är ute efter kan du välja om sängen ska vara fast/fast (2st 90-sängar med fast komfort), medium/medium (2st 90-sängar med medium komfort) eller medium/fast (1st 90-säng med fast komfort & 1st 90-säng med medium komfort). Vid val av 1st 90-säng väljer du enbart mellan fast eller medium komfort.

Det här sängpaketet inkluderar 1st pocketkärna fast komfort och 1 st pocketkärna medium komfort (90-säng) och metallben 19 cm (2x4pack). Obs! Sänggavel och nackkuddar är ej inkluderade.

Specifikationer

 • Bäddmadrass: 40mm Latex (se mer info nedan)
 • Resårmadrass (18cm): Vändbar 5-zonad pocketkärna. 20mm vadd på båda sidorna. Madrassen har 3-D tyg på alla kantsidor i samma material som används i sportkläder för optimal ventilation. Överdraget är tvättbart i 60 grader. 
  Medium: Trådtjocklek 1,8/1,6 mm
  Fast: Trådtjocklek 2,0/1,8 mm 
 • Ställbar botten: Dansk Linakmotor med trådlös fjärrkontroll. En funktionssäker motor med låg energiförbrukning. Ramen har 28 lameller varav 5 st inställbara från mjuk till fast för att ge maximal komfort.
 • Stomme: Massiv träram (10 cm) 
 • Möbeltyg: skumlaminerat ökotexmärkt tyg.

Produktinformation bäddmadrasser

Kinnabädden Latex 40mm Bäddmadrass
En 8 cm tjock bäddmadrass som är skön och följsam med en fantastisk liggkomfort. Bäddmadrassens kärna består av 40mm latex svept i 300g fibervadd. Latex är ett naturmaterial med många goda egenskaper, exempelvis är den självventilerande och dessutom har den lång livslängd. Bäddmadrassens överdrag har invävda bambufiber vilket ger en antibakteriel och kylande effekt. Ett vackert quiltat överdrag i 100% polyestertyg. Överdraget är avtagbart och tvättbart.   

Garanti

 • 15 års garanti mot ram- och fjäderbrott orsakade av fabrikationsfel. Gäller ej skador som orsakas av konsument.
 • Linakmotorn omfattas av 5 års garanti mot normalt användande.
 • Sättningar av bäddmadrass eller noppning innefattas ej av garantin utan anses normalt vid användning.

Om Kinnabädden

Kinnabädden har över 60 års erfarenhet av att bygga sängar. Med en säng från Kinnabädden får du äkta skandinavisk bäddkomfort, mycket hög kvalitet i material och hantverk och stor trygghet under många år framöver. Kinnabädden använder skickliga hantverkare där det behövs och utnyttjar modern produktionskapacitet där det behövs. Kinnabädden har på så sätt skapat förutsättningar för hög kvalitet och möjligheten att förverkliga drömmen om en skandinavisk kvalitetssäng! 

Varumärke

Kinnabädden

Behöver du hjälp?

Ring oss på 08 - 400 127 67

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

 • Måndag - Fredag:
  08:00 - 17:00
 • Lördag:
  Stängt
 • Söndag:
  Stängt