Komplett Sängpaket Choice No 3 140x200 Fast

Mörkgrå/Metall

Artikelnummer: 664158
Klicka för att förstora bilden
  Gör dina val
  Välj tillbehör
  Kvantitet
  1

  Specifikationer

  Mått
  Bredd140 cm
  Längd200 cm
  Sockel/Ben Höjd16 cm
  Bäddmått140x200 cm
  Material
  BenMetallben
  Antal
  Komfortzoner (st)5 zoner
  Övrigt
  SerieSelect No 3
  FärgnamnMörkgrå
  Färg
  TypKomplett sängpaket
  FasthetsgradFast
  SänggavelSelect Sänggavel med Sidor 140 cm
  Fjädring resårmadrassPocket
  Fjädring resårbottenPocket
  TygnamnEllie 3
  KvalitetMedel

  Detaljerade specifikationer

  2 st - Sängben Choice 16 cm 4-pack
  Metall
  Mått
  LängdMetall cm
  Höjd16 cm
  Övrigt
  SerieChoice
  FärgnamnMetallic
  1 st - Sänggavel med Sidor Choice 140 cm
  Mörkgrå
  Mått
  Bredd140 cm
  Höjd131 cm
  Övrigt
  SerieChoice
  FärgnamnMörkgrå
  Färg
  TypSänggavel
  KvalitetLyx
  TygnamnEllie 3

  Produktinformation

  Serien Choice består av sex kvalitetssängar i olika utföranden samt tillhörande sänggavlar, sängben och kuddar. Det här sängpaketet innehåller en mycket prisvärd kontinentalsäng med god kvalitet och komfort. I detta sängpaket ingår kontinentalsäng, ben samt sänggavel.

  Välj mellan en bäddmadrass i medium eller fast komfort. Vi anpassar resårmadrassen efter just ert önskemål, oavsett om ni vill ha samma eller olika komfort på de olika sidorna.

  Choice No 3 Kontinentalsäng är uppbyggd på en sängbotten med tidlös fingerskarvad trästomme samt pocketfjädring. Resårmadrassen består även den av pocketfjädring, i fem zoner, vilket verkar tryckavlastande. Bäddmadrassen som är kantsydd består av profilerad skum klädd i stretchtyg vilket skapar en god komfort. Choice No 3 Kontinentalsäng finns i två färgval; grå och mörkgrå. Madrassens tyg är avtagbart och kan tvättas i 60°. Välj mellan två olika varianter av ben i metall; metallic- eller kopparfärgade. I detta sängpaket ingår även sänggavel. Välj mellan tre snygga gavlar.

  CHOICE SERIEN
  Choice består av sex kvalitetssängar i olika utföranden samt tillhörande sänggavlar, sängben och kuddar. Choice kontinentalsängar är graderade från No 1 till No 6. Graderingen grundar sig i sängens uppbyggnad och material. Till exempel är Choice No 1 en säng med standardkomfort som förekommer i två färger och har en tillhörande bäddmadrass samt en variant av ben. Choice No 6 som är den högst graderade sängen har en otroligt lyxig och unik uppbyggnad som sticker ut ur mängden på den stora sängmarknaden. Till Choice No 6 har du fyra val av färger, tre val av bäddmadrass samt sex val av ben. Choice serien ger dig ett brett utbud kvalitetssängar med valbara tillbehör vilket gör det lätt att hitta en säng som passar dina behov och önskemål, både gällande utseende och komfort.

  HITT DIN PERFEKTA SÄNG
  Choice No 1 Kontinentalsäng är en solid kontinentalsäng med tåligt tyg och trivsam bäddmadrass.

  Choice No 2 Kontinentalsäng är en kontinentalsäng av bra kvalitet och god andningsförmåga.

  Choice No 3 Kontinentalsäng är en mycket prisvärd kontinentalsäng med god kvalitet och komfort.

  Choice No 4 Kontinentalsäng passar bra för dig som vill vara med och skapa din egen säng. Med många valmöjligheter kan du skapa en unik säng som passar just dig.

  Choice No 5 Kontinentalsäng är en exklusiv kontinentalsäng med otroligt progressivt stöd för hela kroppen. Med flera valmöjligheter, både till utseende och uppbyggnad i madrassen, kan du anpassa sängen efter smak och behov.

  Choice No 6 Kontinentalsäng är en oerhört exklusiv kontinentalsäng med bästa tänkbara komfort. Med flera valmöjligheter kan du skapa din helt egna säng efter smak och behov.

  Behöver du hjälp?

  Ring oss på 08 - 400 127 67

  En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

  Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
   08:00 - 17:00
  • Lördag:
   Stängt
  • Söndag:
   Stängt

  Kunder som tittade på denna produkt har också tittat på

  Rekommenderade produkter