Komplett Sängpaket Choice No 4 140x200 Fast

Ljusgrå/Silver

Artikelnummer: 664877
Klicka för att förstora bilden
  Gör dina val
  Välj tillbehör
  Kvantitet
  1

  Specifikationer

  Mått
  Bredd140 cm
  Längd200 cm
  Sockel/Ben Höjd15 cm
  Bäddmått140x200 cm
  Material
  BenSilverben
  Antal
  Komfortzoner (st)7 zoner
  Övrigt
  SerieSelect No 4
  FärgnamnLjusgrå
  Färg
  TypKomplett sängpaket
  FasthetsgradFast
  SänggavelSelect Sänggavel med Sidor 140 cm
  Fjädring resårmadrassPocket
  Fjädring resårbottenPocket
  KvalitetLyx
  TygnamnEllie 2

  Detaljerade specifikationer

  2 st - Ben Metallic 15 cm
  Mått
  Sockel/Ben Höjd15 cm
  Övrigt
  FärgnamnMetallic
  1 st - Sänggavel med Sidor Choice 140 cm
  Ljusgrå
  Mått
  Bredd140 cm
  Höjd131 cm
  Övrigt
  SerieChoice
  FärgnamnLjusgrå
  Färg
  TypSänggavel
  KvalitetLyx
  TygnamnEllie 2

  Produktinformation

  Serien Choice består av sex kvalitetssängar i olika utföranden samt tillhörande sänggavlar, sängben och kuddar. Det här sängpaketet passar bra för dig som vill vara med och skapa din egen säng! Med många valmöjligheter kan du skapa en unik säng som passar just dig. I detta sängpaket ingår kontinentalsäng, ben samt sänggavel.

  Välj mellan en bäddmadrass i medium eller fast komfort. Vi anpassar resårmadrassen efter just ert önskemål, oavsett om ni vill ha samma eller olika komfort på de olika sidorna.

  Choice No 4 Kontinentalsäng är uppbyggd på en sängbotten med tidlös fingerskarvad trästomme samt pocketfjädring. Resårmadrassen består av pocketfjädring, i hela sju zoner. Resårmadrassens översta skikt består av ett tunt lager filt. Bäddmadrassen som är kantsydd består av latex vilket ger en optimal komfort. Den elastiska kärnan gör att bäddmadrassen helt formar sig efter din kropp och skonsamt stödjer upp de områden din kropp vilar på som mest. Bäddmadrassen är klädd i stretchtyg för att skapa en god följsamhet. Choice No 4 Kontinentalsäng finns i fyra färgval. Madrassens tyg är avtagbart och kan tvättas i 60°. Välj mellan sex olika ben som varierar till design, material och färg. I detta sängpaket ingår även sänggavel. Välj mellan tre snygga gavlar.

  CHOICE SERIEN
  Choice består av sex kvalitetssängar i olika utföranden samt tillhörande sänggavlar, sängben och kuddar. Choice kontinentalsängar är graderade från No 1 till No 6. Graderingen grundar sig i sängens uppbyggnad och material. Till exempel är Choice No 1 en säng med standardkomfort som förekommer i två färger och har en tillhörande bäddmadrass samt en variant av ben. Choice No 6 som är den högst graderade sängen har en otroligt lyxig och unik uppbyggnad som sticker ut ur mängden på den stora sängmarknaden. Till Choice No 6 har du fyra val av färger, tre val av bäddmadrass samt sex val av ben. Choice serien ger dig ett brett utbud kvalitetssängar med valbara tillbehör vilket gör det lätt att hitta en säng som passar dina behov och önskemål, både gällande utseende och komfort.

  HITT DIN PERFEKTA SÄNG
  Choice No 1 Kontinentalsäng är en solid kontinentalsäng med tåligt tyg och trivsam bäddmadrass.

  Choice No 2 Kontinentalsäng är en kontinentalsäng av bra kvalitet och god andningsförmåga.

  Choice No 3 Kontinentalsäng är en mycket prisvärd kontinentalsäng med god kvalitet och komfort.

  Choice No 4 Kontinentalsäng passar bra för dig som vill vara med och skapa din egen säng. Med många valmöjligheter kan du skapa en unik säng som passar just dig.

  Choice No 5 Kontinentalsäng är en exklusiv kontinentalsäng med otroligt progressivt stöd för hela kroppen. Med flera valmöjligheter, både till utseende och uppbyggnad i madrassen, kan du anpassa sängen efter smak och behov.

  Choice No 6 Kontinentalsäng är en oerhört exklusiv kontinentalsäng med bästa tänkbara komfort. Med flera valmöjligheter kan du skapa din helt egna säng efter smak och behov.

  Behöver du hjälp?

  Ring oss på 08 - 400 127 67

  En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

  Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
   08:00 - 17:00
  • Lördag:
   Stängt
  • Söndag:
   Stängt

  Rekommenderade produkter