Sängpaket Celio 160x200 Fast Skummadrass

Svart

Artikelnummer: 688857
Gör dina val
Vit
Vit+ 0 kr
Grå
Grå+ 0 kr
Svart Konstläder
Svart Konstläder- 1 000 kr
Svart Pu
Svart Pu+ 0 kr
Beige
Beige+ 0 kr
Svart sammet
Svart sammet+ 0 kr
Svart Kristall
Svart Kristall+ 0 kr
Välj färgnamn
Antal
1

Specifikationer

Mått
Bredd160 cm
Längd218 cm
Storlek160x200 cm
Bäddmått160x200 cm
Material
BäddmadrassSkummadrass
KlädselKonstläder
Övrigt
SerieCelio
FärgnamnSvart Pu
Färg
FunktionLyftförvaring
FasthetsgradFast
Sänggavel180x115
Fjädring resårmadrassBonell
KvalitetPlus

Produktinformation

Celio komplett sängpaket med både LED-belyst sänggavel och praktisk förvaringsdel i modern stil. Celio är en ståtlig kontinentalsäng med moderna former och vackert uttryck. Den praktfulla sänggaveln är likt resten av sängen klädd i tyg av slitstarkt konstläder och blir ett uppskattat inslag i sovrummet. Längs med sänggaveln finner du LED-belysningen som ger ett mjukt och behagligt sken till rummet. Förvaringsdelen under sängen är modernt utformad och lyftfunktionen gör att den öppnas uppåt.

Om sängen:
En kontinentalsäng är en högre säng som består av tre olika madrassdelar. Grunden och stommen i botten utgörs av en ramsäng, därpå följer resårmadrassen med bonellfjädring som i Celios fall klassas som fast. Bäddmadrassen ligger högst upp och är en tryckavlastande skummadrass som fördelar kroppsvikten jämnt över ytan. Madrassen formar sig efter din kropp och bidrar till att du ligger mjukt och bekvämt hela natten.

Celio sängserie står för modern design kombinerat med funktion och komfort. Ståtliga, karakteristiska sängar som ger tyngd och personlig prägel åt din inredning och hjälper dig att hålla ordningen i sovrummet. Celio är garanterat sängen för dig som uppskattar modern design, gediget hantverk samt hög komfort och kvalitet.

Behöver du hjälp?

Ring oss på 08 - 400 127 67

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt