Kontinentalsäng Jupiter 160x200 Medium/Medium Latex Svart

Kinnabädden

Artikelnummer: 564130
Gör dina val
Välj tillbehör
Antal
1

Specifikationer

Mått
Bredd160 cm
Längd200 cm
Bäddmått160x200 cm
Material
BäddmadrassLatex 40 mm
Antal
Komfortzoner5
Övrigt
VarumärkeKinnabädden
SerieJupiter
FärgnamnSvart
Färg
TygSvart Kinnabädden
FasthetsgradMedium/Medium
SänggavelIngen sänggavel
KuddarUtan kuddar
Fjädring resårbottenBonell
Fjädring resårmadrassPocket
GavelUtan gavel
TypKontinentalsäng
KvalitetPlus
Garanti15 år

Produktinformation

Sov gott i den eleganta och inte minst sköna kontinentalsängen Jupiter från Kinnabädden. Jupiter är producerad av material av hög kvalitet och är en av våra mest prisvärda kontinentalsänger. Sängen har en stabil träram av svenskt furu, avlastande pocketfjädring och längst upp en riktig härlig och följsam bäddmadrass. Denna vackra kontinentalsäng är klädd i ett exklusivt allergisäkert, Ökotex-certifierat skumlaminerat möbeltyg som passar in i de flesta stilar. Sitter du ofta i sängen eller vill ha en komplett sängupplevelse kan det vara bra att komplettera med en sänggavel. En 108 cm hög slät huvudgavel i samma tyg som sängen finns som tillval. Om du letar efter stilrent design, god kvalitet och en suverän komfort till en mycket trevligt pris, så är Jupiter kontinentalsäng perfekt för dig.

Sängbotten:
Den 8 cm höga sängramen är danskproducerad och tillverkad av svenskt massivt furu. Med rejäla ribbor och bonellfjädrar stoppade med polyeter skapas förutsättningar för bästa möjliga hållbarhet och stabilitet. 

Mellanmadrassen:
Mellanmadrassen har ett avancerat pocketsystem med fjädrar i 5 zoner. En följsam pocketresår som arbetar individuellt och formar fjädringen efter kroppen med maximal precision för att avlasta och ge rätt stöd i alla sovställningar. Det gör att du får en djupare sömn och vaknar mer utvilad, då tryckpunkterna som axlarna och höfterna utsätts för minimalt tryck. Mellanmadrassen har ett heltäckande överdrag och polyeterstoppning.  

Bäddmadrassen:
En 8 cm tjock bäddmadrass med en kärna av 40 mm naturlatex. Latex avlastar dina tryckpunkter och avleder värme, vilket får dig att sova svalt och skönt och gör bäddmadrassen fräsch med lång livslängd. Bäddmadrassen är pikerad för extra följsamhet och en omfamnande känsla, samt stoppad med 300 g fuktavvisande fibervadd. Bäddmadrassens överdrag har invävda bambufiber som har en antibakteriell, dofthämmande och kylande effekt. Överdraget som är quiltat i 100% polyestertyg, är avtagbart och tvättbart.  

Komplettera gärna med en matchande sänggavel för ett komplett sängpaket.

Garanti

 • 15 års garanti mot ram- och fjäderbrott orsakade av fabrikationsfel. Gäller ej skador som orsakas av konsument.
 • Sättningar av bäddmadrass eller noppning innefattas ej av garantin utan anses normalt vid användning.

Om Kinnabädden
Kinnabädden har över 60 års erfarenhet av att bygga sängar. Med en säng från Kinnabädden får du äkta skandinavisk bäddkomfort, mycket hög kvalitet i material och hantverk och stor trygghet under många år framöver. Kinnabädden använder skickliga hantverkare där det behövs och utnyttjar modern produktionskapacitet där det behövs. Kinnabädden har på så sätt skapat förutsättningar för hög kvalitet och möjligheten att förverkliga drömmen om en skandinavisk kvalitetssäng!  

Glöm inte att köpa till ett madrasskydd för att öka livslängden på din säng!

Varumärke

Kinnabädden
Kinnabädden

Behöver du hjälp?

Ring oss på 08 - 400 127 67

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

 • Måndag - Fredag:
  08:00 - 17:00
 • Lördag:
  Stängt
 • Söndag:
  Stängt

Shoppa våra Instagram-favoriter