Sängpaket Relax Comfort 160x200 Svart

Artikelnummer: 507419
CLICK_TO_SCALE
 • Möbler - Sängar - Kontinentalsängar - Sängpaket Relax Comfort 160x200 Svart
 • Möbler - Sängar - Kontinentalsängar - Sängpaket Relax Comfort 160x200 Svart
 • Möbler - Sängar - Kontinentalsängar - Sängpaket Relax Comfort 160x200 Svart
 • Möbler - Sängar - Kontinentalsängar - Sängpaket Relax Comfort 160x200 Svart
 • Möbler - Sängar - Kontinentalsängar - Sängpaket Relax Comfort 160x200 Svart
Gör dina val
LagervaraLevereras inom 3-8 vardagar.
Antal:
Du har redan valt maximalt antal
Fri frakt på allt!
365 dagars öppet köp
Snabba leveranser
Köp nu – betala om 3 månader!

Produktinformation

Komplett sängpaket inkl. valfri bäddmadrass, sänggavel och ben

Beskrivning

Med Relax kontinentalsäng har du möjlighet att välja komfort och design. Relax finns i fyra olika varianter: Basic, Comfort, Premium och Lyx. Precis som namnen avslöjar är Basic basvarianten medan Lyx är en exklusiv lyxvariant. Längre ner kan du läsa mer om de olika varianterna. Du väljer också mellan olika ben och sänggavlar för att skapa en säng som passar dig och ditt sovrum.

Vilken Relax-säng du än väljer kommer du att få en skön och bekväm säng att sova gott i. De svensktillverkade fjädrarna håller mycket hög kvalitet och sängen har en stabil fingerskarvad träram och en hög resårbotten med bonellresår. För att du ska få den allra bästa komforten väljer du en bäddmadrass som passar just dig, och du har också möjlighet att välja hårdhetsgrad mellan fast och medium.

Relax kontinentalsäng är både en härligt skön säng och en dekorativ möbel!

Välj bäddmadrass

 • Elite Bäddmadrass elastiskt skum- En 9 cm tjock bäddmadrass som är både skön och följsam. Bäddmadrassens kärna består av 35kg kallskum som ger en fantastisk liggkomfort. Kallskum gör dessutom att bäddmadrassen håller formen längre. Bäddmadrassen har ett quiltat, avtagbart överdrag.

 • Elite Bäddmadrass latex - Bäddmadrass med en kärna av latex som gör att bäddmadrassen formar sig skönt efter kroppen. Latex är ett naturmaterial som är självventilerande och har lång hållbarhet. Bäddmadrassen har ett quiltat, avtagbart överdrag. 9 cm tjock.

 • Elite Bäddmadrass hypersoft- En tjock bäddmadrass med en kärna av 45kg kallskum som ger en mycket hållbar bäddmadrass med fantastisk liggkomfort. En mycket följsam bäddmadrass som formar sig efter kroppen. Bäddmadrassen har ett quiltat, avtagbart överdrag.

Välj ben

 • Vanligt metallben: 10 cm 

 • Svarta ben (trä): 12 cm 

 • Ekben: 12 cm

 • Svarta metallben: 12 cm

 • Metallben Silver: 12 cm 

Välj Sänggavel

 • Relax Sänggavel

 • Relax Sänggavel - Låg rutig

 • Relax Sänggavel - Låg pikerad

Komplett sängpaket inkl. valfri bäddmadrass, sänggavel och ben(OBS! Priset varierar beroende på dina val).

Relax sängserie - Vad skiljer sängarna åt?

Relax är en sängserie beståendes av både kontinentalsängar och ramsängar. I serien finns det fyra olika varianter av kontinentalsängen i olika prisklasser och komfort. Trots att sängarna ser likadana ut så skiljer sig de sig åt i uppbyggnaden vilket påverkar sängens slutpris. Kontinentalsängen består av tre olika madrasslager: bäddmadrass, resårmadrass och resårbotten. Det som skiljer kontinentalsängarna åt är uppbyggnaden av resårmadrassen och resårbotten. Relax kontinentalsäng Basic har t ex en enklare uppbyggnad i stoppning och resår vilket ger en säng med bra komfort. Relax kontinentalsäng Lyx har höga krav på resårmadrassen och resårbotten i funktion och materialval vilket ger en fantastisk komfort som håller längre. Vilken bäddmadrass du vill ha väljer du själv oavsett säng.

- Relax kontinentalsäng Basic
Resårmadrass: Svensk Orginal Pocket. En vändbar värmebehandlad pocketresår med 230 fjädrar/m². Pocketresår med enskilt inpackade fjädrar, som arbetar oberoende av varandra och följer dina rörelser. Resårmadrassen ger god tryckavlastning när och där du behöver. Lång hållbarhet. Välj mellan hårdhetsgraderna fast (2.0mm tjock tråd) och medium (1.8mm tjock tråd). Resårbotten är 22 cm hög och har en värmebehandlad bonellresår med 115 fjädrar/m² (2,2 mm tjock tråd).

- Relax kontinentalsäng Comfort
Resårmadrass: Svensk 5-zon pocketresår. Vändbar pocketresår, 230 fjädrar/m². Pocketresåren har enskilt inpackade fjädrar, som arbetar oberoende av varandra och följer dina rörelser. Madrassen har fem komfortzoner som ger varierande stöd och komfort för olika delar av kroppen. Välj mellan hårdhetsgraderna fast (2.0mm tjock tråd) och medium (1.8mm tjock tråd). Bonellresår 115 fjädrar/m² (2,2 mm tjock tråd). Extra hög resårbotten för ökad komfort.

- Relax kontientalsäng Premium
Resårmadrass - Svenska premiumpocket. En vändbar pocketresår med 230 fjädrar/m². Pocketresåren har mycket god tryckavlastning, följsamhet och hållbarhet med 6-varvs pocket-fjädrar och extra hög resårmadrass på hela 20 cm. Madrassen har fem komfortzonersom ger varierande stöd och komfort för olika delar av kroppen. Välj mellan hårdhetsgraderna fast (2.0mm tjock tråd) och medium (1.8mm tjock tråd). Bonellresår 115 fjädrar/m² (2,2 mm tjock tråd). Extra hög resårbotten för ökad komfort.

- Relax kontinentalsäng Lyx
Resårmadrass - Lyxig 5-zons MLS pocket med x-pocket-topp. Med flera separata lager får du en madrass med fantastisk ytmjukhet, bästa möjliga stöd och tryckavlastning samt fem zonsindelning för anpassat stöd för ryggen. Resårmadrassen är en vändbar pocketresår med 230 fjädrar/m². Pocketresåren har en utmärkt följsamthet och hållbarhet med 6-varvs pocket-fjädrar och extra hög resårmadrass. Madrassen har fem komfortzoner som ger varierande stöd och komfort för olika delar av kroppen. Välj mellan hårdhetsgraderna fast (2.0mm tjock tråd) och medium (1.8mm tjock tråd). Bonellresår 115 fjädrar/m² (2,2 mm tjock tråd). Extra hög resårbotten för ökad komfort.

Specifikationer

Övrigt
SerieRelax
FärgnamnSvart
Färg
TypKomplett sängpaket
FasthetsgradFast/Fast
type_seComfort Svart
SänggavelLåg Djuphäftad med knappar
Komplett sängpaketJa
TygnamnAda
BenSvarta
name_seElite Komplett Sängpaket 160x200
Antal
Komfortzoner (st)5 zoner
Material
BäddmadrassElastiskt skum
ResårmadrassSvensk 5-zon pocket
BenSvarta Ben
Mått
Bredd210 cm
Längd200 cm
Höjd61 cm
Bäddmadrass höjd9 cm
Storlek160x200 cm
Resårmadrass höjd18 cm
Resårbotten höjd22 cm
Bäddmått160x200 cm

Detaljerade specifikationer

1 st - Sänggavel Relax Djuphäftad Låg 160 cm Svart
Övrigt
VarumärkeScandinavian Choice
SerieRelax
FärgnamnSvart
Färg
TypSänggavel
StilModern Classic
TygnamnAda
Material
MaterialtypTyg
StommeTrä, träfiberskiva
KlädselTyg, 70% Polyester, 21% Polypropylen, 9% Bomull
Martindale20000
StoppningSkum
Mått
Bredd160 cm
Höjd126 cm
Djup7 cm

Behöver du hjälp?

Ring oss på 08 - 400 127 67

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

 • Måndag - Torsdag:
  08:00 - 19:00
 • Fredag:
  09:00 - 16:30
 • Lördag:
  10:00 - 14:00
 • Söndag:
  10:00 - 14:00

Kunder som köpte denna produkt köpte även

Kunder som tittade på denna produkt har också tittat på