Ställbar Säng Kinnabädden Jupiter 90x200 Medium

-50%
Artikelnummer: 532491
Klicka för att förstora bilden
  Gör dina val
  Medium+ 0 kr
  Fast+ 0 kr
  Välj färgnamn
  Kvantitet
  1

  Specifikationer

  Mått
  Bredd90 cm
  Längd200 cm
  Bäddmått90x200 cm
  Övrigt
  VarumärkeKinnabädden
  FärgnamnMedium
  Färg
  FunktionStällbar

  Produktinformation

  Här har du en riktig drömsäng! Kinnabädden Jupiter 3-lagers ställbara säng erbjuder utomordentlig komfort och är perfekt för dig som vill kunna göra det mesta från sängen. Rygg-och fotända kan höjas och sänkas med hjälp av en fjärrkontroll för när du vill variera mellan liggläge och sittläge utan att behöva förflytta dig.    

  Sängen har en 5-zonad följsam pocketresår i den vändbara mellanmadrassen med egenskaper som formar sängen efter kroppen med maximal precision. Med denna säng har du även möjlighet att påverka sängens komfort genom att välja sängens hårdhet i pocketkärnan (se mer info nedan). Om det är en 180-säng du är ute efter kan du välja om sängen ska vara fast/fast (2st 90-sängar med fast komfort), medium/medium (2st 90-sängar med medium komfort) eller medium/fast (1st 90-säng med fast komfort & 1st 90-säng med medium komfort). Vid val av 1st 90-säng väljer du enbart mellan fast eller medium komfort.

  Detta sängpaket inkluderar 1st pocketkärna medium komfort för 90 säng och metallben 19 cm. 

  Specifikationer

  • Bäddmadrass: 40mm Latex (se mer info nedan)
  • Resårmadrass (18cm): Vändbar 5-zonad pocketkärna. 20mm vadd på båda sidorna. Madrassen har 3-D tyg på alla kantsidor i samma material som används i sportkläder för optimal ventilation. Överdraget är tvättbart i 60 grader. 
   Medium: Trådtjocklek 1,8/1,6 mm
   Fast: Trådtjocklek 2,0/1,8 mm 
  • Ställbar botten: Dansk Linakmotor med trådlös fjärrkontroll. En funktionssäker motor med låg energiförbrukning. Ramen har 28 lameller varav 5 st inställbara från mjuk till fast för att ge maximal komfort.
  • Stomme: Massiv träram (10 cm) 
  • Möbeltyg: skumlaminerat ökotexmärkt tyg.

  Produktinformation bäddmadrasser

  Kinnabädden Latex 40mm Bäddmadrass
  En 8 cm tjock bäddmadrass som är skön och följsam med en fantastisk liggkomfort. Bäddmadrassens kärna består av 40mm latex svept i 300g fibervadd. Latex är ett naturmaterial med många goda egenskaper, exempelvis är den självventilerande och dessutom har den lång livslängd. Bäddmadrassens överdrag har invävda bambufiber vilket ger en antibakteriel och kylande effekt. Ett vackert quiltat överdrag i 100% polyestertyg. Överdraget är avtagbart och tvättbart.   

  Om Kinnabädden

  Kinnabädden har över 60 års erfarenhet av att bygga sängar. Med en säng från Kinnabädden får du äkta skandinavisk bäddkomfort, mycket hög kvalitet i material och hantverk och stor trygghet under många år framöver. Kinnabädden använder skickliga hantverkare där det behövs och utnyttjar modern produktionskapacitet där det behövs. Kinnabädden har på så sätt skapat förutsättningar för hög kvalitet och möjligheten att förverkliga drömmen om en skandinavisk kvalitetssäng! 

  Varumärke

  Kinnabädden

  Behöver du hjälp?

  Ring oss på 08 - 400 127 67

  En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

  Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
   08:00 - 17:00
  • Lördag:
   Stängt
  • Söndag:
   Stängt

  Kunder som köpte denna produkt köpte även

  Rekommenderade produkter

  Produkter i samma serie