Ställbar Säng Venus 90x200 Fast Ljusgrå

Kinnabädden

Artikelnummer: 532497
Antal
1

Specifikationer

Mått
Bredd90 cm
Längd200 cm
Bäddmått90x200 cm
Antal
Komfortzoner (st)5
Övrigt
VarumärkeKinnabädden
SerieKinnabädden Venus
FärgnamnLjusgrå
Färg
FunktionStällbar
KuddarUtan kuddar
Fjädring resårmadrassPocket
GavelUtan gavel
TypStällbar säng
KvalitetLyx
Garanti25 år varav 5 år på motor

ProduktinformationVisa tillbehör

 • Venus ställbara säng är den ultimata sängen för dig som vill kunna göra allt i din säng! Äta, läsa, se på TV, surfa och naturligtvis - sova! Sängen har en 5-zonad pocketresår som är vändbar i mellanmadrassen för maximal komfort och följsamhet. Du justerar enkelt sängens position med en trådlös fjärrkontroll i fotända, ryggstöd och en extra nack-knäck som ger dig bekvämt stöd för huvudet. I Venus ställbara säng sover du alltid gott och precis som du vill! 

Välj mellan olika utföranden:

 • 180-säng: fast/fast (2 st 90-sängar med fast komfort)
 • 180-säng: medium/medium (2 st 90-sängar med medium komfort)
 • 180-säng: medium/fast (1 st 90-säng med fast komfort & 1 st 90-säng med medium komfort)
 • För 90-säng väljer du mellan fast eller medium komfort. 

Uppbyggnad

Bäddmadrass Summer/winter 40 mm latex
Bäddmadrassen summer/winter har en mängd praktiska funktioner som gör den här madrassen unik. Madrassen är kuvertsydd och försedd med inbyggda kanaler som gör att madrassen ventileras maximalt. Bäddmadrassen är tillverkad av latex som är ett naturmaterial som ger ett precist stöd för hela kroppen och är följsamt och starkt. Latexmadrasser är mjuka och elastiska och ger en stabil liggkomfort och fångar upp rörelser i sängen. Summer/winter har en unik funktion som gör att du kan vända på madrassen och anpassa den efter årstid eftersom den är stoppad med 500 g bomull på ena sidan och 500 g ull på den andra. Genom att vända på madrassen med jämna mellanrum förlänger du också livslängden eftersom den inte slits lika snabbt. Bäddmadrassen har en antibakteriell och kylande effekt tack vare invävda bambufiber i spegeln.

Resårmadrass (välj mellan medium eller fast)
Den vändbara pocketmadrassen har ett stort överdrag som gör det möjligt att vända och byta ut pocketkärnorna inuti. Detta låter dig enkelt påverka sängens hårdhet genom att välja på pocketkärnor i medium eller fast komfort. Det vändbara pocketsystemet i 5 zoner ger dig en ergonomisk ryggposition genom att fördela din vikt jämnt över hela madrassen. Madrassen anpassar sig därför lättare efter din kropp för att ge dig maximalt stöd och komfort för en djupare sömn. Pocketkärnorna innehåller Cooltex som är ett avancerat material med hög ventilationsförmåga och antimögel-egenskaper. Antiglide i överdragets ovansida håller bäddmadrassen på plats.

Ställbar botten
Stommen är uppbyggd av en 20 cm bred träram i svenskt furu av högsta klass som gör sängen mycket stabil. Den ställbara botten har 42 lameller vara 6 st är inställbara från mjukt till fast för att ge maximal komfort till höften. Du styr enkelt sängen med en kraftfull linakmotor med låg energiförbrukning med en trådlös fjärrkontroll. Du kan också välja att styra sängen genom din smartphone eller ipad genom att enkelt ladda ner en app och ansluta till linakmotorns bluetooth. Motorn är även utrustad med praktisk nattbelysning för att du enkelt ska kunna justera din position under hela natten.   

Det här sängpaket inkluderar:

 • Sängben Champagne 19 cm (4-pack)
 • 1 st pocketkärna fast komfort för 90-säng

Övrigt

 • Färg: Grå
 • Material: Trä (svenskt furu)
 • Möbeltyg: Sängen är klädd i skumlaminerat möbeltyg som är Ökotexmärkt. Det innebär att tyget och tråden är fri från kemikalier som kan vara skadliga vid kontakt med huden.
 • Mått: 90x200 cm - Höjd inkl. ben och madrass: ca 65 cm
 • Venus sortiment har 25 års garanti mot ram- och fjäderbrott samt 5 års garanti på motorerna.

Om Kinnabädden

Kinnabädden har över 60 års erfarenhet av att bygga sängar. Med en säng från Kinnabädden får du äkta skandinavisk bäddkomfort, mycket hög kvalitet i material och hantverk och stor trygghet under många år framöver. Kinnabädden använder skickliga hantverkare där det behövs och utnyttjar modern produktionskapacitet där det behövs. Kinnabädden har på så sätt skapat förutsättningar för hög kvalitet och möjligheten att förverkliga drömmen om en skandinavisk kvalitetssäng!

Varumärke

Kinnabädden
Kinnabädden

Behöver du hjälp?

Ring oss på 08 - 400 127 67

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

 • Måndag - Fredag:
  08:00 - 17:00
 • Lördag:
  Stängt
 • Söndag:
  Stängt