categoryTopBlock

Trädgård

Upp till-30%
104trädgård på rea
Black Friday

Att skapa sin drömträdgård är både spännande och roligt! Hos Chilli hittar du allt du kan tänka dig behöva för att skapa en magisk trädgård. Här hittar du allt från odlingstillbehör, grillar, förvaring, trädgårdsmöbler och mycket mer. Förverkliga din trädgårdsdröm och gör din trädgård till en plats att trivas och umgås i.

Vanliga frågor och svar

Hur skapar jag en snygg trädgård?

Oftast är en trädgård en plats för många olika aktiviteter. Hos Chilli kan du hitta ett brett sortiment som passar alla stilar och intressen. Vi erbjuder växthus, lusthus och en mängd olika trädgårdsdekorationer. Du hittar även allt du behöver för att skapa den optimala grillplatsen. Chilli erbjuder gasolgrillar, kolgrillar och alla tillbehör du kan tänka dig.

Till varje trädgård behövs en mysig uteplats. Hos Chilli hittar du kvalitativa utemöbler som hjälper dig skapa en härlig känsla där du med familj och vänner kan njuta av en god måltid. Förutom att du sitter bekvämt och snyggt i dina utemöbler har du även skapat dig en trevlig yta för att umgås i med ett trevligt sällskap.

Vilka trädgårdsredskap behöver jag?

För att en trädgård ska vara trivsam att vistas i krävs det bra redskap för att göra ett bra trädgårdsarbete. Genom rätt trädgårdsredskap blir det lättare att sköta allt trädgårdsarbete och du ger dig själv och din trädgård de bästa förutsättningarna. Hos chilli hittar du allt material och verktyg du behöver för att skapa en vacker och lättskött trädgård.

Varför behöver jag underhålla min trädgård?

Genom att ha en välvårdad trädgård ger den ett välkomnande intryck. Både för gäster men även för dig själv. Underhåller du din gräsmatta, dina träd, rabatterna och planteringar, håller de sig längre och växer sig till att bli vackrare och vackrare år efter år.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Black Friday
Varumärke
Serie
Bredd
(cm)
(cm)
Längd
(cm)
(cm)
Höjd
(cm)
(cm)
Antal sittplatser
Färg
Antal stolar
Antal personer
Form
Grilltyp
Funktion
Stil
Utseende
Pris
(kr)
(kr)
Black Friday
Leverans inom 2-6 vardagar