Balkonggrupper för alla balkonger

-29%

Loungegrupp Moorea

Svart/Antracit
Lagervara
Fri frakt
5 995 kr
Rek. pris: 8 495 kr
Du sparar: 2 500 kr
Kampanj
-30%
Lagervara
Fri frakt
2 995 kr
Rek. pris: 4 300 kr
Du sparar: 1 305 kr
Kampanj

Torpet grupp

vitlaserad furu
Lagervara
Fri frakt
3 681 kr

Fina utemöbler till balkong på Chilli.se! Letar du efter snygga utemöbler? Kanske har du redan ett bord till din balkong men behöver kompletterande möbler för att skapa en fulländad balkonggrupp? På Chilli hittar du såväl utemöbler i plast som utemöbler i trä, aluminium, stål och mycket annat i alla möjliga storlekar, stilar och färger. Välj mellan en loungegrupp, matgrupp för utomhusbruk, caféset eller fristående moduler för att skapa din drömmiljö. Vi är övertygade om att du med lätthet hittar allt du behöver för balkonginredning och inspiration hos oss. Glöm inte att balkongen är lika viktig som vilket rum som helst i ditt hem, en liten oas där du spenderar många härliga sommarkvällar. Chilli har utbudet av balkonggrupper som gör din balkong till ett drömställe, så välj och vraka!

Inreda liten balkong kvadratsmart


Om du ska inreda en liten balkong har vi ett stort utbud av mindre möbelgrupper, perfekta för balkonginredning. När du letar utemöbler i liten skala har vi även billiga loungeset och moduler som går att kombinera fritt för att passa just ditt utrymme. En liten utesoffa med förvaring, även kallat balkongsoffa, fungerar alldeles utmärkt att placera på balkongen när förvaringsbehovet är stort men utrymmet mindre. Ett cafeset finns i mångas tankar när man tänker på balkonginspiration, och det finns väl knappast någon bättre möbelvariant som skapar så praktiska, kvadratmeter-effektiva och snygga balkongrupper som cafeset.

 

Bara för att det råkar heta balkongmöbler behöver det ju nödvändigtvis inte avgränsas till endast balkonger. Med balkonggrupper kan du snabbt och enkelt skapa flera olika atmosfärer genom att dela av en stor uteplats och på så sätt göra ett eller flera mindre loungerum.

Under varma sommardagar med gassande sol kan det ibland vara skönt att återhämta sig i svalkande skugga. Investera därför i ett fyrkantigt parasoll som på ett smidigt sätt täcker precis de kvadratmeter du har plats och behov för. Bestäm på så sätt när du vill ha skugga och när det är läge att fälla ihop parasollet för att kunna njuta maximalt av solens strålar.  
 

Inreda balkong billigt? Vänd dig till Chilli.

Vi är stolta över vårt stora utbud av utemöbler och kanske ännu mer tillfreds med att kunna erbjuda riktigt bra priser. På Chilli.se hittar du alltid ursnygg, men prisvärd, inredning av mycket god kvalitet. Ska du köpa billiga möbler online är Chilli med andra ord rätt butik för dig! Vi levererar dina varor pålitligt och effektivt, med fri frakt dessutom. Du har alltid 365 dagars öppet köp så att du kan vara helt säker på att ditt köp känns rätt.