Högermodul James

Grå

-17%
Artikelnummer: 535456
Antal
1

Specifikationer

Mått
Bredd73.5 cm
Höjd66 cm
Djup73.5 cm
Övrigt
VarumärkeComfort Garden
SerieJames
FärgnamnGrå
Färg

ProduktinformationVisa tillbehör

James hörnsoffa är en rymlig loungesoffa för sommarens lata dagar på uteplatsen. Soffans ryggstöd har en lätt lutning bakåt och med mjuka, knappföredda ryggdynorna sitter du bekvämt länge. Den klassiska designen är lättmatchad och passar bra in hos de allra flesta.

 • Dynor ingår

Material och skötselråd
Konstrotting är ett tacksamt material som har rottingens vackra stil men är betydligt mer lättskött och hållbart. Konstrottingen är väderbeständig och klarar av att stå ute året om i vårt nordiska klimat.

 • För att skydda dina möbler och kunna njuta av dem ännu längre rekommenderar vi att du täcker dem med ett möbelskydd när de inte används.

Serien James från varumärket Comfort Garden har ett brett utbud av vackra, slitstarka möbler för uteplatsen. Inspirationen till designen är hämtad från vardagsrummet vilket gör det enkelt att skapa en ombonad miljö även utomhus. Raka okomplicerade former samsas med mjuka avrundningar för att uppnå en kombination som är lika estetiskt tilltalande som komfortabel. Kombinera gärna flera delar ur serien James för ett enhetligt intryck.

Varumärke

Comfort Garden
Comfort Garden

Behöver du hjälp?

Ring oss på 08 - 400 127 67

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

 • Måndag - Fredag:
  08:00 - 17:00
 • Lördag:
  Stängt
 • Söndag:
  Stängt