Dynbox Vitlasyr

Artikelnummer: 160496
Antal
1

Specifikationer

Mått
Bredd136 cm
Höjd64 cm
Djup59 cm
Material
MaterialtypFuru
BehandlingLaserad
Övrigt
VarumärkeHillerstorp
SerieHillerstorp
FärgnamnVit
Färg
UtseendeVitt Trä

Produktinformation

Den här vitlaserade dynlådan med vattentätt lock har en snygg och stilren design. Den är både praktisk och en dekorativ detalj. Genom att du förvarar dina dynor i en dynlåda när du inte använder dem så ökar du deras livslängd då du slipper onödigt slitage från sol, vind och vatten. Tänk på att inte lägga ner fuktiga dynor i dynlådan då det finns en risk för att dynorna blir mögliga. Vintertid rekommenderar vi att du förvarar dina dynor inomhus på ett torrt ställe med god ventilation, men sommartid när du använder dina dynor ofta är dynlådan ett perfekt alternativ. Dynlådan är tillverkad av FSC-märkt furu.

Innermått: 128x50x52-50 cm

Svenskt furu med FSC-stämpel
Furu för att tillverka dessa trädgårdsmöbler hämtas från tallskogarna i norra Sverige. I Småland formas de till vackra, hållbara och funktionella trädgårdsmöbler. Detta innebär att inga extra resor över världens hav behöver göras. Materialet har inte heller några tillsatser av miljöfarliga ämnen. Bara svenskt, klassiskt hantverk.

FSC!By buying products with the FSC label you are supporting the growth of responsible forest Management worldwide (märket för ansvarsfullt skogsbruk).

Varumärke

Hillerstorp

Behöver du hjälp?

Ring oss på 08 - 400 127 67

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt