Pall James Inkl Dyna

Grå

-20%
Artikelnummer: 613328
Antal
1

Specifikationer

Mått
Bredd45 cm
Längd45 cm
Höjd35 cm
Material
MaterialtypKonstrottingAluminium100% polyester
Övrigt
VarumärkeComfort Garden
SerieJames
FärgnamnGrå
Färg
UtseendeTygKonstrotting

Produktinformation

James pall med dyna och raka linjer. En okonstlad design och mångsidig användning gör James till en oumbärlig del av din uteplats. Pallen fungerar som en extra sittplats när ni är många, som en avlastningsyta till tidningen och solglasögonen eller bara som en skön fotpall att vila trötta fötter på.

Material och skötselråd
Konstrotting är ett tacksamt material som har rottingens vackra stil men är betydligt mer lättskött och hållbart. Konstrottingen är underhållsfri, väderbeständig och klarar av att stå ute året om i vårt nordiska klimat.

  • För att skydda dina möbler och kunna njuta av dem ännu längre rekommenderar vi att du täcker dem med ett möbelskydd när de inte används.

Serien James från varumärket Comfort Garden har ett brett utbud av vackra, slitstarka möbler för uteplatsen. Inspirationen till designen är hämtad från vardagsrummet vilket gör det enkelt att skapa en ombonad miljö även utomhus. Raka okomplicerade former samsas med mjuka avrundningar för att uppnå en kombination som är lika estetiskt tilltalande som komfortabel. Kombinera gärna flera delar ur serien James för ett enhetligt intryck.

Varumärke

Comfort Garden
Comfort Garden

Behöver du hjälp?

Ring oss på 08 - 400 127 67

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt