Trädgårdsbänk – sommarens höjdpunkt

Hos oss på Chilli kan du hitta en trädgårdsbänk att inviga våren och sommaren med. Det finns få saker som ser lika välkomnande och ombonande ut som en trädgårdsbänk på en uteplats. Vi har trädgårdsbänkar i en mängd olika stilar, färger och former. På Chilli finns det många snygga trädgårdsbänkar att välja mellan. Letar du efter en skön sittplats till din trädgård, altan, balkong eller uterum kan du välja bland våra klassiska, romantiska eller stilrena trädgårdsbänkar. Planera och inred din uteplats med kreativitet och var kvadratsmart!

Vilken trädgårdsbänk ska jag välja?

Det finns mängder av olika material och storlekar som du kan välja mellan i vårt breda utbud av trädgårdsbänkar. Vi erbjuder bland annat trädgårdsbänkar i trä, naturrotting, läder och aluminium i klassiska färger som svart, vit, grå och blå. Gör varje dag på din uteplats till sommarens höjdpunkt och njut av din favoritmusik eller det vackra fågelkvittret på din trädgårdsbänk. Placera din trädgårdsbänk under ett träd och ta skydd från solen på det naturliga viset eller använd dig av en stilren parasoll.
 

5 tips för att inreda din balkong med en trädgårdsbänk

  • Använd dig av textilier för att skapa en ombonad känsla. Välj att placera en rostig naturvit hängmatta bredvid trädgårdsbänken i trä. Tidlös kombination! 
  • Om du inte väljer att använda din trädgårdsbänk som ett föremål att sitta på fungerar den minst lika bra som en inredningsdetalj. Den kan användas som en hylla där höga krukor med växter kan placeras. Låt din balkong omfamnas av livfull grönska.
  • Använd dig av en stämningsfull belysning. Helst varma toner för att skapa en mysig atmosfär. Dekorera med ljusslingor eller levande ljus som du placerar i små och stora lyktor ovanpå eller bredvid din trädgårdsbänk. 
  • Dynklädsel är ett utmärkt sätt att pimpa din trädgårdsbänk på! Enkelt, snyggt och lätt att byta ut. 
  • En trädgårdsbänk med förvaring är lika snyggt som smart. För dig som vill skapa mer utrymme inomhus är en trädgårdsbänk med förvaring en alternativ lösning. Du hittar en trädgårdsbänk med förvaring hos oss på Chilli.