Beslag Design

410Produkter

Beslag Design hos Chilli

Med mottot – Detaljer som gör helheten – har Beslag Design sedan 1972 etablerat sig som ett branschledande företag inom beslag och inredningsdetaljer. Vi tänker mer och mer på helhetsintrycket när vi skapar våra hem och 45 år senare är det fortfarande detaljerna som gör det till något alldeles extra. Genomtänkta materialval som grund för praktiska och exklusivt designade lösningar. Beslag Design hjälper dig att skapa en egen helhet för ditt hem. Hos Chilli hittar du ett brett urval av handtag, beslag och bordsben från Beslag Design i bland annat mässing, koppar, läder, krom och trä i en mängd olika design.

Populära filter:

Beslag Design – detaljer som gör helheten

“I det lilla bor det stora” var det någon vis person som en gång sade. Detaljerna är verkligen A och O när det kommer till inredning för att sätta den sista, perfekta touchen i ett hem! Föreställ dig att du har renoverat köket. Nytt kaklat golv, nya fräscha vitvaror och köksluckor i en stil som du verkligen gillar. Allt är på plats och du kliver in i ditt nya kök för att beundra det. Lyckan borde vara oändlig och känslan av total tillfredsställelse borde inte vara långt borta. Trots det så kan du ändå inte riktigt släppa känslan av att det är något som saknas, men kan inte riktigt sätta fingret på vad? Vi vet: detaljerna! Om någon talade om för dig i just det ögonblicket att du har möjligheten att välja ut de perfekta handtagen eller beslagen för dina köksskåp bland hundratals modeller från Beslag Design hos Chilli – så hade du förstått precis vad vi menar! Att byta ut ett par enkla handtag på dina köksluckor till exempelvis beslag i brunt läder, vacker mässing eller trendig koppar kan lyfta helhetsintrycket i köket totalt!

Beslag Design – Handtag, knoppar och beslag för alla hem

Beslag Design har blivit framgångsrika och marknadsledande för att de förstår vikten av detaljer och har lagt allt fokus att ta fram inredningsdetaljer med unik design och av hög kvalitet som förhöjer helhetsintrycket i ett rum.

De flesta rum och möbler kan få ett enormt lyft bara genom att byta ut exempelvis beslagen på lådor, knopparna på skåp eller handtaget på en dörr. I Chillis breda utbud av knoppar och beslag från Beslag Design hittar du bland annat designbeslag i följande färger och material:

  • Mässing
  • Läder
  • Koppar
  • Krom
  • Svart
  • Vit

Populära knoppar och handtag från Beslag Design

Topp tre mest populära knopparna och beslagen från Beslag Design hos Chilli är:

  • Beslag Design 1353
  • Beslag Design Loop Välj mellan flera olika färger och design.
  • Beslag Design Knopp i mässing

Oavsett om du är på jakt efter nya bordsben till köksbordet eller att byta ut handtag, knoppar eller beslag på möbler och dörrar i ditt hem – ta en titt i vårt breda utbud av hundratals prisvärda och trendiga produkter från Beslag Design! Vi kan garantera dig att du kommer att hitta någonting som passar just dig och ditt hem. Välkommen till Chilli – alltid fri frakt, snabba leveranser och 365 dagars öppet köp.

Filter
Kategori
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Färg
Längd
Från(cm)
-
Till(cm)
Bredd
Från(cm)
-
Till(cm)
Serie
Leverans inom 2-6 vardagar