Bridgewater

73Produkter

Bridgewater - Stilrena doftljus med fokus på rättvisa

Bridgewater Candle Company är ett omtalat doftljusföretag från South Carolina, USA. De grundades 1998 och blev snabbt älskat för sina lyxiga doftljus och sitt stora samhällsengagemang. Doftljusen har en helt unik och ovanlig design med ett lock i vintagestil, vilket även gör Bridgewater till en fin inredningsdetalj.

Populära filter:

Naturliga kvalitétsprodukter

Bridgewater doftljus är tillverkad av sojavax som är ett vegetabiliskt vax naturligt framtaget av oljan från sojabönan. Vegetabiliskt vax har en längre brinntid i jämförelse med traditionella ljus. För optimal brinntid, låt doftljuset brinna cirka 2-3 timmar vid första tillfället så att sojavaxet löses upp och smälter ordentligt.


Bridgewater - Unika dofter i fokus

Dofterna är framtagna av Bridgewater själva och är därför är helt unika i sin klass med dess milda och harmoniska doft och ljus. Bridgewater har fantastiska doftljus för alla smaker och tillställningar. Allt från rena och friska essenser till det lekfulla och fruktiga som för tankarna tillbaka till det där speciella ögonblicket i livet. I vårt sortiment hittar du ett brett utbud av Bridgewater doftljus, ett för alla tillfällen.


Ett ljus för mänskligheten!

Utöver väldoftande ljus bedriver Bridgewater ett aktivt arbete mot barnfattigdom. Light a Candle, feed a Child är ett program där Bridgewater donerar delar av sin försäljning till föräldralösa barn. För varje doftljus som säljs, får ett föräldralöst barn tre måltider mat om dagen. Varje doftljus är unikt eftersom samtliga ljus är märkta med en liten etikett för att du ska kunna se just vilket barn som du har hjälpt genom att köpa just detta ljus. Genom att köpa Bridgewater doftljus får du inte bara ett snyggt och väldoftande ljus, du tänder även ett barns hopp om en väg till ett bättre liv!

Filter
Kategori
Färg
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Bredd
Från(cm)
-
Till(cm)
Serie