ByOn

Trendig heminredning från ByOn Design

ByOn är ett svenskt varumärke som är en del av varumärkesportföljen från ON interiör. On Interiör AB grundades 1999 och är ett grossistföretag som representerar ett flertal ledande varumärken på den svenska heminredningsmarknaden. On Interiör verkar främst på den skandinaviska marknaden, men har stor kapacitet för en internationell expansion. ByOn design är ett svenskt varumärke baserat utanför Göteborg.

Leveranstid
Fri frakt
349 kr
Endast ett fåtal kvar i lager!

ByOn – detaljer i inredningen som gör ditt hem personligt

Detaljerna i inredningen är det som sätter en personlig prägel och karaktär på ett hem. Rätt inredningsdetaljer är otroligt viktiga för att sätta den sista touchen av perfektion och för att förhöja helhetsintrycket i ett rum. Vi på Chilli lägger stor vikt vid att kunna erbjuda prisvärd och trendig design och inredning. Därför har vi noga valt ut ett sortiment från ByOn för att du ska kunna skapa ett hem helt i din personliga smak. Ett trendigt hem behöver inte vara dyrt.

Hos ByOn hittar du dekoration och inredningsdetaljer i en mängd olika stilar, design och färg. Vad sägs om ett par vackra ballonger i porslin som du kan sätta på väggen år efter år när det vankas festligheter? Eller en lekfull kaninlampa som blir lika mycket ett blickfång i form av ett konstverk i rummet, samtidigt som det fungerar som praktisk dekorationsbelysning? Eller varför inte välja ett häftigt leopardhuvud i porslin som en inredningsdetalj som får bryta av mot annars stilren inredning i ett rum. Hos ByOn hittar du även ett brett utbud av krukor och vaser i olika design.

ByOn hos Chilli

Hos Chilli hittar du ett noga utvalt utbud av stilrena produkter från ByOn. Bland annat följande storsäljare:

  • ByOn ballong
  • ByOn lampa
  • ByOn kaninlampa
  • ByOn vas
  • ByOn leopard
  • ByOn kruka
  • ByOn bord