Finlayson

220Produkter

Finlayson - Hög kvalitet från Finland

Det anrika textilföretaget Finlayson grundades 1820 och är Finlands äldsta textilföretag. Bland sortimentet hittar du bland annat bäddset, kuddar och handdukar- allt tillverkat av tyger med hög kvalitet och hållbarhet. Med varumärkets höga kvalitet och fina visioner om mod, kreativitet och fördomsfrihet är det inte konstigt att det är Finlands mest sålda och älskade tillverkare av hemtextilier.

Populära filter:

Inred hela hemmet med Finlayson

Bland Finlaysons produkter hittar du stilfull och vacker inredning till hela hemmet. Allergivänliga sängkläder i linnetyg, handdukar i ekologisk bomull och kuddfodral i återbrukade material. Du hittar också kökstextilier, dukar och grytlappar. Med Finlayson kan du stilfullt inreda hemmet med gott samvete.

Finlayson bevarar klassisk design

Finlaysons filosofi och styrka är att bevara klassisk, vacker design. Textilierna har klassiska och uppskattade mönster från konstnären Tom of Finland och Mumin i äkta Tove Jansson anda. Deras typiska Elefantti mönster från Laina Koskela och Otso mönstret med björnar är omtyckta designer som återfinns på både påslakan, gardiner och kuddar.

Miljövänlig och ekologisk inredning med stil

Finlayson har ett genomgående hållbarhetsfokus i sin produktion. Hållbara tyger, ekologiska material och återbruk där gamla textilier får bli nya mattor och kuddar är en självklarhet för Finlayson. De samarbetar endast med återförsäljare och leverantörer som delar deras vision om hållbarhet och återbruk.

Filter
Kategori
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Funktion