Olivia & Co

Visar 58 st stilsäkra produkter

Lys upp ditt hem med doftljus från Olivia & Co

Olivia & Co är ett svensktillverkat varumärke från Örebro som producerar doftljus med fantastisk hög kvalité. All tillverkning sker för hand vilket gör dem helt unika och framstående på doftljusmarknaden. Doftljusen har en stilren design och levereras i snygga vita askar. Dessa faktorer faller många i smaken och har gjort att Olivia & Co idag har ett rikt utbud doftljus.

Olivia & Co - ett val med gott samvete

Olivia & Co är måna om kvalité och använder därför noga utvalda råvaror plockade med omsorg. Doftljusen är gjorda på sojavaxblandning som är ett vegetabiliskt vax. Fördelen med vegetabiliskt vax är att det har en längre brinntid än traditionella ljus. Detta beror på att vegetabiliskt vax brinner vid en lägre temperatur. Likaså är veken tillverkad av högklassig bomull med filament av papper (Ekoveke).


Olivia & Co - unika hantverk

På Olivia & Co sker all produktion för hand. Därför kan doftljusen liknas vid ett hantverk som med sin design och doft är som balsam för både kropp och själ. Doftoljorna är naturliga och lena i sin ton och kommer från Grasse som ligger i sydöstra Frankrike. Olivia & Co erbjuder doftljus i alla olika kategorier - från friska dofter som påminner om tropiska stränder till rökig trädoft som fyller rummen och en mysig känsla med välbehag infinner sig. Med andra ord - hos Olivia & Co finner du ett stort sortiment underbara doftljus i stilfull design, perfekt för dig som uppskattar vardagskvalité!

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans inom 2-6 vardagar