Summerville Organic

Visar 88 st stilsäkra produkter

Summerville Organic – bara de bästa babyprodukterna

För Summerville Organic är det viktigt att familjens minsta får de absolut bästa textilprodukterna. Därför har varumärket fokuserat på babyprodukter av endast ekologiska och naturliga material.

Vad erbjuder Summerville Organic för produkter?

Summerville Organic erbjuder dig bland annat sköthanddukar, snuttefiltar, bitringar, badcapes och madrasser till spjälsäng. Allt din bebis kan tänkas behöva under sina första år i livet. Summerville Organic ser dessutom till att alla dessa produkter är gjorda av naturliga och ekologiska material som är mjuka och gosiga för den lilla.


Vilka favoriter från Summerville Organic finns hos Chilli?

Här på Chilli har vi en mängd favoriter från Summerville Organic. Hos oss kan du exempelvis hitta dra-på-lakan till vaggan, vattentätt madrasskydd, en mjuk, blå babyfilt, söta små badrockar och ett drömmigt örngott. Allt detta och mer därtill kan du köpa från Summerville Organic.


Varför ska jag handla från Summerville Organic?

Summerville Organic ser till att alla inom företaget jobbar under etiska förhållanden, i goda arbetsmiljöer och för rättvisa löner. Utöver det så väljer varumärket endast ekologiska material som är bra för både bebisen och miljön. Summerville Organics produkter är dessutom GOTS-certifierade (Global Organic Textile Standard) under varje steg i processen, från bomullsodlingen till försäljningen.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)