TED BED

1Produkter

Ted Bed – Drömlika sängar

Ted Bed är en ledande tillverkare av bland annat madrasser, sängar och sovrumstillbehör med 20 års erfarenhet inom detta område. Varumärket bjuder en diversifierad portfölj av kvalitetsprodukter, speciellt utvecklade med omsorg för en hälsosam och god sömn. Ted Bed strävar efter att ständigt utveckla och förbättra. Produkter av hög kvalitet i samband med ett innovativt tankesätt med fokus på design och teknik. Det handlar om att alltid ligga ett steg före kundens behov och förväntningar – det har Ted Bed lyckats med.

Populära filter:

Ted Bed hos Chilli

Det exklusiva sängvarumärket Ted Bed har kommit att bli mycket populärt hos oss på Chilli tack vare att de lyckats skapa de prisvärda produkter som andas lyx utan att tumma på kvalitet. Dessutom har sängarna från TED BED ett lika lyxigt utseende som fantastisk komfort – ett oslagbart kombo!

Kontinentalsängar av högsta kvalitet


I det breda sortimentet av kontinentalsängar från Ted Bed hos Chilli hittar du modeller i mängder av färger, storlekar och design. Oavsett vad du söker, så garanterar vi att du hittar något som faller dig i smaken. Välj en kontinentalsäng från Ted Bed som förgyller både ditt sovrum och ger den en behaglig nattsömn – varje natt! Sängarna är klädda i fantastiska tyger som bland annat trendig sammet. Ted Bed är ett givet val för det moderna hemmet, men kan enkelt kombineras med många inredningsstilar.

En lyxig sänggavel fulländar din säng


För dig som redan har en befintlig säng hemma och inte vill förnya den än, så kan du göra mycket med att köpa till en vacker sänggavel! Ted Bed har ett brett utbud av lyxiga sänggavlar. En sänggavel kan enkelt lyfta ditt sovrum och ge din säng ett exklusivt uttryck. Välj att matcha med resterande inredning för en harmonisk helhetskänsla i sovrummet!


Med Ted Beds breda utbud av kontinentalsängarna och sänggavlar i olika stilar så hittar du garanterat en modell som passar just ditt hem! Välkommen till Ted Bed hos Chilli!

Filter
Kategori
Bredd
Från(cm)
-
Till(cm)
Serie
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Färg
Leverans inom 2-6 vardagar