The Nordic Poster

Nordic Poster – konst för alla hem

Hos The Nordic Poster hittar du stilfulla väggdekorationer av alla dess slag för dig att pryda ditt hem med! Hos The Nordic Poster hittar du allt från kreativa illustrationer till moderna affischer, prints och natursköna fotografier. Oavsett inredningsstil så hittar du garanterat något som passar just ditt hem och smak från The Nordic Poster. I det breda sortiment återfinns verk både från välkända och mindre etablerade konstnärer och fotografer.

Posters på miljövänligt papper från The Nordic Poster

The Nordic Poster trycker sina produkter på obestruket FSC-certifierat miljövänligt papper av högsta kvalité på sina egna tryckerier. På så sätt kan varumärket erbjuda snabb leverans och minsta möjliga miljöpåverkan – utan att tumma på kvaliteten! Varumärkes samarbetar med etablerade bildbyråer världen över för att kunna välja ut unika motiv och bilder som lyfter ditt hem! Välj att beställa hem din poster inramad och färdig att hänga upp på väggen, eller köp din poster som den är och kombinera med valfri ram som du själv väljer.

Brett utbud av trendiga posters från Nordic Posters hos Chilli

Chilli har valt ut sina absoluta favoriter från Nordic Posters för att du ska kunna hitta en poster, tavla eller väggdekoration som passar just ditt hem och inredningsstil. Är du på jakt efter en harmonisk poster med naturmotiv som skänker en känsla av lugn och ro till vardagsrummet? Eller söker du en mystisk svartvit poster med ett abstrakt motiv som fulländar yogarummet? Eller kanske en bild av ett djur eller en känd plats som passar just ditt hem? Oavsett vad så kan vi garantera att du hittar en poster som faller dig i smaken i vårt breda utbud av Nordic Posters.