VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left

Utemöbler & trädgårdsmöbler

Utemöbler från Chilli
Sommaren är en tid för att slappna av och ladda batterierna i dina utemöbler. Med våra utemöbler kan du njuta i fulla drag när solen skiner och det inte finns ett moln på himlen. Vad du än är ute efter för trädgårdsmöbler - solstolar, matgrupper, parasoll och allt möjligt - så hittar du det här hos oss.

Våra utemöbler finns i flera olika material och utformningar som alla har två saker gemensamt – våra utemöbler är både tåliga och slitstarka samtidigt som de är vackra att se på och pryder vilken trädgård, balkong eller altan som helst. Samtidigt så är våra utemöbler också mycket prisvärda. Alla har råd att njuta fullt ut av sommaren med våra utemöbler. Vare sig du vill ha trädgårdsmöbler i trä, konstrotting, plast eller aluminium så har vi det, och dessutom bekväma dynor som gör våra utemöbler ännu mer bekväma.

Välkommen att se dig runt bland våra utemöbler. Med vår hjälp kan du ta tillvara på den alltför korta svenska sommaren på bästa möjliga vis - och det utan att det behöver kosta speciellt mycket. Här finns bekväma solstolar för lata dagar i trädgården, matbord och stolar för när du vill äta utomhus, parasoll som svalkar när solen gassar på som allra mest och allt annat som krävs för lyckade sommardagar utomhus. Att ligga i en hammock eller hängmatta och göra ingenting, medan den sakta gungar fram och tillbaka är en av livets verkliga höjdpunkter. Det är en lyx som du är väl värd efter ett års arbete och slit, när semestern väl har kommit. Och du beställer dina utemöbler billigt online här i vår butik!

Sortera på:
Sida 1 av 28
Sortera på:
Sida 1 av 28