Solmöbler & Solstol

På Chilli kan du hitta solstolar i många olika modeller och färger. Välj bland däckstolar, solsängar och solvagnar, positionsstolar, strandstolar, Baden Baden-stolar, relaxstolar och mycket, mycket mer i vårt enorma utbud av snygga solmöbler. Välj en solstol där du bäst kan ta tillvara på sommaren. Komplettera gärna din solstol med ett parasoll för att skydda dig från solen när den tar som mest, utan att behöva flytta in.

Om du investerar i bra sommarmöbler kan du rädda och förgylla många somrar framöver. Bra utemöbler kan du ha länge, ännu längre om du flitigt använder dig utav möbelskydd. När du ändå slår till på en större möbelgrupp till uteplatsen eller kvalitativa utemöbler kan ett möbelskydd vara värt de där hundralappar extra, då håller möblerna nämligen mycket längre. 

I din solstol kan du spendera lång, värdefull tid för ditt välbefinnande. För att göra tiden i din solstol mer kvalitativ bör du även slå en kik på våra dynor och parasoll. Gör din vilstol extra bekväm med en passande dyna och skydda dig från solens starkaste strålar med ett solparasoll, och din uteplats blir komplett för dig att koppla av som bäst! 

I vårt utbud av solstolar kan du hitta dem som är tillverkade i aluminium och textilene, konstrotting, plast, aintwood, trä eller Gaumo™. Alla våra utemöbler är tillverkade i material som tål att stå utomhus och många av dem är nästinitll underhållsfria. Välj solstol och material efter smak och behov. Beställ dina solstolar online på Chilli idag och vi ger dig fri frakt samt 365 dagars öppet köp!