Skippa sidhuvud och gå vidare.

Oemotståndligt låga priser på sängar, soffor & matgrupper!

Gäller t.o.m.:  

Utestol & trädgårdsstol

Solstol

151 st produkter
Visar 24 av 151 produkter
1
...
7

Populära filtreringar

Är du på jakt efter den stilrena och bekväma solstolen? Hos oss på Chilli kan du hitta solstolar i en mängd olika modeller och färger. Gör din uteplats till årets höjdpunkt och smycka den med trendiga och prisvärda solstolar från Chilli. Du hittar garanterat en som passar dig och din uteplats, oavsett inredningsstil. Välj helt efter din smak och dina behov och få en bättre upplevelse av din sommar. Vi erbjuder tåliga och stilistiska solstolar för dig att spendera många lata dagar i. Glöm inte att det är 365 dagars öppet köp. Beställ din solstol online redan idag! 

Välkomna sommaren med en solstol

Du kan spendera många lediga och värdefulla timmar för ditt välbefinnande på din uteplats – välj att göra det i en bekväm solstol. Smycka altanen eller din trädgård med en klassisk solstol i ett kvalitativt material som trä i kombination med svart eller vitt tyg. Dess utseende bidrar till ett sobert och rogivande utseende på din uteplats. Snygg kombination som aldrig går ur tiden. Du kan även hitta fler material som bland annat stål.

Vi erbjuder solstolar där dynor inte ingår och för dig som inte vill ha det finns det många andra dynor att välja mellan. Hitta en dyna som passar dig bäst utifrån behov, färg och material hos oss på Chilli.

 

Solstolarna förekommer i olika färger som:

  • Vit
  • Ljusgrå
  • Beige
  • Svart


Ta en paus från den hektiska vardagen och njut av skön musik eller en intressant podd i din solstol. Med sin flexibla användning kan du välja om du vill ha din solstol på din uteplats, campingen, stranden eller under din semester. En praktisk och hopfällbar utemöbel för många tillfällen.

Om du väljer att spendera din tid i solstolen under kvällskvisten är det uppskattat att ha en filt som du snabbt kan dra över dig. Välkommen till Chilli.