Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarens paketpriser - upp till 40% rabatt!

Utegrupp

Matgrupp utomhus

1765 st produkter
Visar 24 av 1765 produkter
1
...
74

Populära filtreringar

Hos Chilli hittar du komplett matgrupp som passar alla uteplatser. Oavsett hur många ni är hittar du en matgrupp som passar både stora och små tillställningar. Välkommen att utforska Chillis breda utbud. 

Vanliga frågor & svar

  • Hur tar jag hand om min matgrupp utomhus?

    Vi rekommenderar alltid att du tar in dina utemöbler under vinterhalvåret. Har du inte möjlighet till detta fungerar det utmärkt att lägga en presenning över matgruppen. Då håller den sig snygg till nästa säsong.
  • Vilken komplett matgrupp ska jag välja?

    Välj en matgrupp som passar antalet personer som ska använda den, plus några till. Hos Chilli hittar du allt från matgrupp med 6 stolar till liten matgrupp för utomhusanvändning. Det är även bra att välja matgrupp utifrån storleken på din trädgård, du vill att matgruppen ska få plats.
  • Vad ska jag ha för form på min matgrupp?

    Formen beror på hur mycket utrymme du har att utnyttja. En rund matgrupp för utomhusbruk fungerar för många utrymmen, de gör sig perfekta på altanen. En rektangulär matgrupp som utemöbel passar de flesta. Har du en stor familj eller vill spendera de flesta sommarkvällarna med vänner hittar du matgrupper som fungerar för större sällskap.