categoryTopBlock
Utegrupp

Matgrupp utomhus

4 390st produkter
Kampanj

På Chilli kan du hitta en komplett matgrupp för uteplatsen, för stora och små tillställningar i sommar. Vi har ett gediget sortiment av utemöbler, trädgårdsmöbler, balkongmöbler och altanmöbler för att de allra flesta ska kunna hitta det de söker till sin uteplats. Välj bland stora och små matgrupper att ha utomhus, matgrupper med klaffstolar, positionsstolar eller fåtöljer, runda matbord eller klassiska. Uppsättningarna, och därmed möjligheterna är många - spana in Chillis trädgårdsmöbler idag! 

Bland Chillis matgrupper för utomhusbruk finns det en uppsjö av olika kombinationer. Har du en stor familj eller planerar du att spendera dina sommarkvällar med många vänner, finns det gott om matgrupper som bjuder in till större sällskap. Vi har även ett utbud av små matgrupper, för dig med en mindre uteplats eller för dig som helst behåller skålen med jordgubbar för dig själv. När du köper en komplett matgrupp behöver du inte tänka på vilka stolar och bord som går ihop, det har vi redan tänkt ut åt dig. Det du kan vilja tänka på är om det är något du behöver komplettera dina sommarmöbler med. Ett möbelskydd är exempelvis en billig försäkring för dina utemöbler, som du kan använda dig av när utemöblerna inte används. Ett parasoll och ett par dynor till dina utemöbler kan också förhöja upplevelsen av dina stunder utomhus i sommar. Skydda dig från solens starkaste strålar under ett parasoll och luta dig tillbaka i en skön stol med mjuka dynor. 

Välj bland matgrupper utomhus i olika material, beroende på vad du tycker är snyggt och hur mycket skötsel du mäktar med i sommar. Vissa utemöbler behöver nämligen mer underhåll än andra, en faktor som du kanske ha i åtanke när du väljer dina utomhusmöbler.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Materialtyp
Antal stolar
Antal personer
Form
Funktion
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj