Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Solskydd

Parasoll

237 st produkter
Visar 24 av 237 produkter
1
...
10

Populära filtreringar

På Chilli har vi ett stort utbud av parasoller. Är du ute efter ett hängparasoll, solsegel, solparasoll, strandparasoll, balkongparasoll eller ett extra stort parasoll så har du hittat rätt. Inte nog med att du kan hitta olika former av parasoll här på Chilli, vi har även parasoll i olika färger och storlekar för att du ska kunna hitta det som passar just din uteplats och smak bäst. Ett stort parasoll kan vara en bra investering för sommarens alla tillställningar i trädgården eller på din altan. Här under får du en skön skuggplats, som kan komma väl till pass under sommarlunchen eller framåt eftermiddagen när solens strålar är som starkast.   

Stora parasoll för sköna dagar i solen

Vi älskar solen men det kan onekligen vara skönt att slippa ha solen i ögonen när man exempelvis läser eller äter. Ta då hjälp av ett parasoll, kanske till och med ett extra stort parasoll och skydda dig själv samt dina vänner från den gassande solen medan ni intar sommarens härliga måltider. 

Många av våra parasoll säljs kompletta, med parasollfot på köpet. I vissa fall säljs foten separat så håll koll på specifikationerna under parasollet du tittar och funderar på, för att se vad som eventuellt behöver kompletteras. Ett tips är även att komplettera med ett parasollskydd för att skydda ditt parasoll från onödigt slitage när det inte används.