Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

BLACK FRIDAY

Tack för att du handlar hos oss - vi ses nästa år!

Black Week & Black Friday deals 2024

Black Friday 2024 - Erbjudanden på möbler & inredning

Black Friday är känd världen över som höstens stora rea och startskottet för julhandeln med grymma erbjudanden. För att vara säker på att inte missa alla generösa rabatter förbereder sig många med datorer, surfplattor och mobiler. Black Friday härstammar från USA och uppstod på 60-talet. Black Friday infaller dagen efter Thanksgiving som alltid firas den fjärde torsdagen i november.

Black Friday i Butik

Du missar väl inte att vi även firar Black Friday i våra butiker? Under hela Black Week har möjlighet att fynda möbler och heminredning till grymma rea-priser även i butik.


» Hitta till din närmsta butik här.

 • Varför heter det Black Friday?

  Vi känner Black Friday som en rea-dag och startskottet för julhandeln men ursprung till namnet är kanske inte vad du tror. Det var polisen i Philadelphia som under 60-talet kallade denna shoppingdag för Black Friday på grund av kaoset som uppstod i trafiken, långa köer och bråk bland konsumenter. Idag är dock Black Friday en festdag för konsumenterna där du inte ens behöver köa för att göra din köp. Istället kan du i lugn och ro enkelt undersöka online och jämföra vilka inköp du vill göra.

 • När är det Black Friday 2024 i Sverige?

  Den 29 november 2024 är det dags igen. Fjärde fredagen i november laddar vi upp med de bästa erbjudandena till de bästa priserna under en viss period. Välkommen till Chilli och upplev Black Friday - fredagen den 29 november 2024!

 • Hur länge pågår Black Friday rea?

  Black Friday är numera mer än bara en endagars readag. Du kan shoppa dina bästa erbjudanden hos Chilli under en hel vecka. Black Week är igång och pågår fram till Cyber Monday.

 • När är det Black Weekend?

  Lördag den 30 november börjar Black Weekend och är igång fram tills att Cyber Monday tar över. Hos Chilli vill vi ge dig de bästa Black Weekend erbjudandena på möbler och inredning. Därför kommer du ha möjlighet att shoppa belysning, mattor, sängar, soffor och mycket mer till ett billigt pris.

 • Vad kan jag fynda för möbler & inredning under Black Friday?

  Vi vill ge dig de bästa erbjudandena på möbler och inredning för hemmet. Det är vanligt att köpa sådant som du länge funderat att köpa, som till exempel säng eller soffa. Håll utkik hos Chilli så är du redo när onlineportarna öppnas för en fantastisk prisfest.