Alla Möbler
Soffor

Billiga Soffor för ett mysigt & snyggt vardagsrum

5808Soffor

Känn dig välkommen att dyka ner i vårt stora utbud av soffor! Här hittar du garanterat en soffa som passar in i ditt vardagsrum och hem. Välj och vraka bland moderna, klassiska och billiga soffor, alla med hög kvalitet och stilfaktor. Vi har en mängd olika färger, stilar, material och modeller för att du ska kunna hitta något som känns skräddarsytt för just dig och dina behov. Se till att välja din soffa med omsorg då det är en möbel som du ska känna dig nöjd med i många år framöver. 

Stort utbud med en soffa för varje person

I vårt utbud av soffor kan du hitta stor variation och välja den perfekta varianten för ditt hem. Välj bland modeller som bäddsoffa, divansoffa, 2-4 sits soffa, hörnsoffa eller soffa med hjul och välj det som passar dina behov och din smak bäst. Bland våra många serier har vi de omåttligt populära Howard och Chesterfield, båda med tidlös och elegant stil. Du kan även välja en modell som är rakare och eller känns mer modern. Fundera även över vilket djup som du skulle föredra, vissa föredrar en soffa som är extra djup medan andra helst vill kunna sitta rakt. Detta gäller även rygghöjden, välj om du vill ha en med extra hög rygg som du kan vila huvudet mot eller komplettera med nackkuddar. Rygg- och djupmått samt andra specifikationer hittar du under varje respektive soffa. Välj även om du vill ha en modell i skinn eller varför inte en i sammet? En soffa i skinn kan vara mycket praktiskt om du exempelvis har småbarn eller husdjur då skinn är mycket enkelt att torka av och hålla rent. En sammetssoffa är aningen mer svårskött, men ack så dekorativ. Så vill du ha en snygg och dekorativ möbel i vardagsrummet är det en sådan du bör tittta på. Vi har soffor med slitstarkt tyg som ska hålla i många år. Vilket material och vilken färg du väljer, gör du helt och hållet efter vad du tycker bäst om. 

Trivsamma rum

Här ska du kunna njuta av alla stunder för dig själv och/eller med familj och vänner. Det är viktigt att hitta en soffa som kan hjälpa dig att få ut det mesta av ditt liv där hemma. Har du ett rymligt vardagsrum eller sällskapsrum kan en soffgrupp eller två soffor mittemot varandra vara en trevlig lösning, både för inredningen och för atmosfären som det skapar. I en skön möbelgrupp skapas nämligen en naturlig och trivsam samtalsmiljö som i sin tur kan höja kvaliteten på din vardag. Denna härliga miljö kan du också skapa, om du har ett mindre vardagsrum, när du kombinerar en soffa och fåtölj som du bara ställer mot varandra. 

Förutom möjligheten att skapa trivsamma rum kan du även välja soffa utefter mer praktiska skäl. För dig med små barn eller husdjur kan en variant med avtagbar klädsel vara en god idé. På så vis blir det lättare att hålla möbeln ren, då du enkelt kan få av ditt sofföverdrag och slänga det i tvätten vid behov. Har du ont om plats kan vi rekommendera att du slår en kik på en soffa med förvaring. På Chilli har vi ett gäng sådana som passar utmärkt för dig som gillar fiffiga lösningar. Utnyttja utrymmet under sittplymåerna för förvaring av exempelvis täcken och kuddar som inte används, så sparar du gott om plats i garderoberna.  

En sista touch i inredningen

När du har valt den soffa som är helt rätt kan du sätta pricken över i:et på din inredning med några fina kuddar. Med kuddar blir dina möbler både snyggare och skönare. Välj själv om du vill ha kuddar med färg och mönster eller några som går i sobrare toner och byt ut efter säsong om du vill. Spana in Chillis många trendiga prydnadskuddar. Du kanske även skulle kunna komplettera med ett soffbord eller en matta som hjälper till att rama in din soffgrupp. Missa inte att även slå en kik på dessa oerhört viktiga detaljer till vardagsrummet. 

Att köpa soffa på nätet

På Chilli hittar du ett enormt utbud av soffor. När du har bestämt dig för en modell kan du enkelt och smidigt beställa möbeln online i vår butik. Finns dina varor på lager tar det ungefär 2-6 arbetsdagar för oss att leverera dem hem till dig. Frakten är gratis och du har 365 dagars öppet köp. Dessutom erbjuder vi 12 års garanti på alla soffor! Att köpa soffor på nätet kan knappast bli smidigare än när du gör det på Chilli. 

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie