Andrarum

742Produkter

Andrarum

Möbler från Andrarum är stilrent trendiga, med fokus på den skandinaviska ljusa och avskalade stilen. En enkel formgivning i noggrant utvalda material av hög kvalitet karaktäriserar varumärket, som startade 2011. Sortimentet är spännande, brett och erbjuder många populära möbelserier.

Andrarum jobbar med många talangfulla designers som betraktar sina möbler som funktionella konstverk. “Det vackra ligger i det enkla, och det är det som är utgångspunkten för min design”, säger Tuvalie som formger möbler för Andrarum.

Populära filter:

Lyxigt skandinaviskt kombinerat med klassiskt ger oss Andrarum

Skapa en behaglig och smakfull miljö i hemmet med möbler från Andrarum. Det skänker ditt hem ett uttrycksfullt utseende och kan kombineras med många stilar. Matcha mjuka och hårda detaljer på ett stilfullt sätt med möbler från Andrarum. Du hittar prisvärda soffor, praktiska stolar, moderna matbord, stilfulla sideboards och mycket mer. Allt för att du smidigt och enkelt ska kunna inreda och lyfta ditt hem på ett snyggt sätt.


Möbler från Andrarum kombinerar den klassiska, lyxskandinaviska stilen med den moderna och avskalade. Några av matborden har en bordsskiva i trä och kompletteras med ett underrede i klassiskt svart. Vissa av stolarna har behandlade träben och hela sittytan består av en helvit sval kulör följt av en vit dyna. Det finns soffor i olika färger, bland annat beige, som har träben – en tidlös kombination. En sideboard är ett utmärkt sätt för dig att komplettera resterande inredning med. Det visar på ett diskret sätt att tid och passion lagts ner, men även en del av det personliga. De är praktiska och har mycket plats för dig att förvara valfria föremål på. Pryd din sideboard med växter och inredningsdetaljer helt i din smak och njut av det tillfredsställande resultatet!Beställ möbler från Andrarum online från Chilli redan idag. Alltid med fri frakt, snabb leverans och 365 dagars öppet köp!

Filter
Kategori
Form
Stil
Bredd
Från(cm)
-
Till(cm)
Serie
Antal sittplatser
Funktion
Utseende
Typ
Antal stolar
Färg
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Visa endast kampanj
Längd
Från(cm)
-
Till(cm)
Mått (ØxH) mm
Bäddmått