Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

Säng

Kontinentalsäng med hög komfort

904 st produkter
Visar 24 av 904 produkter
1
...
38

Populära filtreringar

Snygg och bekväm säng kontinental

På Chilli har vi ett stort utbud av snygga och bekväma kontinentalsängar för varje stil och smak. Kontinentalsängens unika uppbyggnad med tre madrasser gör komforten oförskämt bra och har gjort den till en storfavorit bland dem som önskar en bättre nattsömn. Icke att förglömma är att det även är en otroligt vacker möbel som sätter tonen för hela sovrummet. I sortimentet kan du dessutom hitta kontinentalsäng med förvaring, vilken inte bara är snygg och bekväm utan även praktisk. Investera i en kontinentalsäng från Chilli och skapa ditt drömsovrum!

Kontinentalsängar och alla dess fördelar

På Chilli kan du hitta kontinentalsängar i en mängd olika färger, storlekar och stilar och du kan garanterat hitta något som faller dig i smaken. Det finns många fördelar med att välja en kontinentalsäng, varav den främsta är komforten. Här kan du sova gott och vakna utvilad och känna dig redo för att ta dig an dagen. 

Vad är en kontinentalsäng?

I en kontinentalsäng kan du sova som en riktig majestät. En säng som är så kallad kontinental består av tre madrasser; en madrassbotten, resårbotten och slutligen en bäddmadrass. De skiljer sig från traditionella sängar som vanligen endast består av en sängram med resårmadrass som kan kompletteras med en bäddmadrass. Kontinentalsängens uppbyggnad gör att den blir mycket följsam och har mycket hög komfort. Dessutom tillför de tre madrasserna en praktfull elegans till sovrummet, som ger höjd och maffig storlek. 

I sortimentet finner du bland annat serierna:

  • Langham
  • Relax
  • Imperial

Varför ska jag välja en kontinentalsäng?

En kontinentalsäng garanterar dig god sömn hela natten, även om du ser dig själv lite som prinsessan på ärten. Med sina tre madrasser blir komforten mycket hög och ser till att trycket fördelas på ett fördelaktigt sätt, för din kropp och för sömnens bästa. Är ni två som ska dela säng kan ni dessutom köpa en säng med kombinerad resårmadrass som individanpassas efter just er. Kanske föredrar du en mjukare madrass medan din partner förespråkar en hårdare? Inga problem! Resårmadrassen anpassas så att ni får den sömn ni förtjänar. Dessutom är övergången i madrassen så pass mjuk att ni fortfarande kan sova tätt ihop. Kontinentalsäng 120 cm är en vanlig storlek som passar de flesta rum och tillfällen, men för den som är i behov av mer utrymme har vi storlekar på upp till hela 210 cm, som rymmer hela familjen. Perfekt för långa helgmorgnar. Den främsta fördelen med att köpa online är att du kan hitta billiga kontinentalsängar, utan att för den sakens skull behöver tumma på kvaliteten.

Hur inreder jag med en kontinentalsäng?

En kontinentalsäng är en vacker möbel och sovrummets mittpunkt. Den förtjänar sin stjärnglans och kompletterande accessoarer. Ett sängbord är en given möbel som kompletterar vilket sovrum som helst och som gör sig extra bra med vackra lampor som lyser upp. Många tillsätter en romantisk atmosfär i sovrummet genom att köpa en sängkappa till sin kontinentalsäng, medan andra nöjer sig med vackra prydnadskuddar för att ge rummet extra flärd och elegans. Sedan har vi sänggaveln. En sänggavel till kontinentalsäng är som kaffet till chokladen, eller champagnen till jordgubbarna - det är bra saker som tillsammans blir ännu bättre. På Chilli hittar du mängder av sänggavlar som passar din nya kontinentalsäng. Du hittar även kompletta paket där sänggavel ingår i köpet av din kontinentalsäng. För extra lyx kan du komplettera med nackkuddar som passar utmärkt om du vill sitta i sängen och avnjuta en bok, dricka en kopp te eller bara filosofera för en stund. Nackkuddarna tillför även ett extra flådigt intryck för den som vill imponera med sitt sovrum.

Färgen på din kontinentalsäng sätter tonen för hur resten av sovrummet ska se ut. På Chilli.se finns vit, svart, grå, ljusgrå och kanske den mest populära - beige kontinentalsäng. Kombinera gärna textilier och färger i din övriga inredning för att förmedla ett enhetligt uttryck i rummet. 

Vilka skötselråd finns för kontinentalsäng?

En ny säng är konstruerad för bibehålla hög kvalitet och komfort i många år. Att köpa säng är en stor investering så därför vill vi ge dig lite generella tips för hur du kan ta hand om din säng på bästa sätt så att komforten bevaras under lång tid. När du köper en säng från oss skickar vi givetvis med skötselråd från tillverkaren för hur din specifika modell ska skötas på bästa sätt, men vi vill även passa på att ge tips och råd för hur du tar hand om din nya möbel:

Resårmadrassen mår bra av att bli vänd en gång i halvåret för att avlasta och omfördela vikten på fjädringen. Även bäddmadrassen kan med fördel vändas när du ändå är igång! Vänd madrasserna både upp och ner samt vrid dem så att fot- och huvudända byter plats. Vi vill även passa på att informera dig om att bäddmadrassen förlorar lite av sitt stöd och sin komfort med åren, trots pedantisk skötsel. Byt därför gärna ut din bäddmadrass ungefär var femte år.

Erbjuder Chilli billiga kontinentalsängar på nätet?

På Chilli kan du köpa billiga sängar online, och du kan räkna med att få mycket kvalitet och stil för pengarna. Vi tycker det är roligt att du har valt oss och vill därför ge 365 dagars öppet köp så att du och vi kan vara säkra på att ditt köp känns helt rätt för dig.