Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Möbler

Bord

8989 st produkter
Visar 24 av 8989 produkter
1
...
375

Populära filtreringar

Ett bord är en av de viktigaste möblerna i hemmet. Vi har ett stort sortiment av bord i olika modeller. Det innebär att du snabbt och lätt kan hitta ett bord som passar just ditt hem och din inredning. Vi har samlat ihop ett varierat utbud av modeller. Du hittar runda bord, ovala bord, fyrkantiga bord och rektangulära bord. Dessa kan vara stora eller små, nätta och stilrena eller rejäla och stabila. Hitta ett matbord, köksbord, nattduksbord, skrivbord, barbord eller soffbord, som passar just din inredning genom att kolla igenom vårt sortiment. 

Bord med stilren design

Bordet är en möbel som behövs så gott som varje dag och i regel inte bara för att äta middagar på. Det finns flera typer av bord, från matsalsbord till vardagsbord, nattduksbord, skrivbord, låga bord och soffbord. Hos oss hittar du ett stort sortiment av framför allt låga bord och soffbord. De passar utmärkt att använda i vardagsrummet, men kan även användas som en egen sektion i ett rum, kanske matchat med en bekväm fåtölj och en läslampa. Börja med att kolla igenom vårt sortiment och fantisera om hur det nya bordet kommer att se ut i ditt hem. Sedan är det bara att beställa, få hem bordet och börja inreda direkt.

Om du vill ha en stilren och minimalistisk inredning, har vi har flera bord som du kan välja mellan. Våra vita soffbord, som är gjorda av marmor och som har underreden av metall, passar i de flesta hem. De passar extra bra att ha bredvid en fåtölj, speciellt om du väljer ett bord som har en mindre storlek. Marmorborden i vitt ger ett exklusivt intryck och vi har ofta även andra modeller från samma serie, som exempelvis ett matchande lampbord eller avlastningsbord. Du kan även hitta bord som är gjorda av trä och har en klassisk, elegant design. Dessa passar också bra till de flesta inredningsstilar. Träborden är vaxade, så att det vackra utseendet ska hålla länge. Ett välplacerat soffbord rummet en inbjudande känsla, i synnerhet om du lyckas matcha det med resten av inredningen. De passar även utmärkt att använda i andra rum än vardagsrummet. Ett soffbord med en fin duk och en växt passar bra att ställa i alla rum, från sovrummet till hallen. Det är ett smidigt sätt att introducera lite grönska.

Mängder av snygga bord hos Chilli

Du hittar inte bara olika typer av bord hos oss. Vi har även flera typer av möbler och dekorationsprodukter, som du kan passa på att beställa samtidigt. Perfekt när du vill förnya eller förbättra inredningen hemma. Beställ ett bord från oss idag och få hem dina varor inom två till sex vardagar. Kom ihåg att du alltid kan fråga oss eller söka efter svar i vår databas om du undrar något.