Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Belysning

978 st produkter
Visar 24 av 978 produkter
1
...
41

Populära filtreringar

Hos Chilli hittar du stilfull, trendig och mysig belysning för alla rum och miljöer. Vi har ett brett utbud av prisvärda lampor och belysning online med snabba leveranser. Hos oss hittar du allt från belysning för kök och hall till vardagsrum och sovrum. Är du på jakt efter en stilfull golvlampa, en snygg taklampa, en trendig bordslampa eller kanske en elegant vägglampa? Då har du kommit rätt! I Chillis stilfulla utbud av lampor finner du garanterat något för just ditt hem. Vi har också ett noga utvalt sortiment av fönsterbelysning. Att köpa belysning online från Chilli är lika snabbt som smidigt!

Rätt belysning gör stor skillnad

Vilken typ av belysning erbjuder Chilli för olika rum och miljöer?

Hos Chilli hittar du stilfull och trendig belysning för alla rum och miljöer. Vi har ett brett utbud av prisvärda lampor och belysning online, inklusive golvlampor, taklampor, bordslampor och vägglampor.

Vilka faktorer bör man tänka på när man väljer belysning för olika rum?

När du väljer belysning för olika rum är det viktigt att fundera på funktionen du vill att ljuset ska ha. I vardagsrummet kan en dimbar lampa med varmt och stämningsfullt ljus vara lämplig, medan ett arbetsrum kan kräva en bra allmänbelysning tillsammans med en skrivbordslampa. Matrummet kan kanske prydas av en pampig kristallkrona, medan hallen kan ha en enkel takbelysning.

Hur kan jag använda färgad belysning för att ge mitt rum en unik atmosfär?

Att använda färgat ljus i din belysning kan verkligen förvandla atmosfären i ett rum. Du kan experimentera med olika färgade lampor eller ljusfilter för att skapa olika stämningar. Till exempel kan blått ljus ge en känsla av lugn och ro, medan gult eller orange ljus kan skapa en varm och inbjudande atmosfär. Använd färgat ljus sparsamt och tänk på att balansera det med neutral belysning för att undvika att överväldiga rummet.