categoryTopBlock

Belysning och lampor

Aktuellt hos oss
7b43e5587e3114a2a0277a81613487c5.jpg
Kampanj på belysning
Upp till45%
Shoppa alla belysning
+10 000st produkter
REA
Populära filtreringar

Hos Chilli hittar du stilfull och trendig belysning för alla rum och miljöer. Vi har ett brett utbud av prisvärda lampor och belysning online med snabba leveranser. Hos oss hittar du allt från belysning för kök och hall till vardagsrum och sovrum. Är du på jakt efter en stilfull golvlampa, en snygg taklampa, en trendig bordslampa eller kanske en elegant vägglampa? Då har du kommit rätt! I Chillis stilfulla utbud av lampor finner du garanterat något för just ditt hem. Vi har också ett noga utvalt sortiment av fönsterbelysning. Att köpa belysning online från Chilli är lika snabbt som smidigt!

Belysning är en av de viktigaste aspekterna i ett hem främst för funktionalitet och trivsamhet. Det är också en viktig del av inredningen i form inredningsdetaljer men också för att rätt belysning i ett rum kan lyfta fram möblerna på ett otroligt stilfullt sätt. Rätt belysning skapar en känsla och stämning i ett rum som i kombination med rätt möbler skapar ett fulländat helhetsintryck. Om belysningen inte är den rätta kommer heller inte din inredning till sin fulla rätt. Rätt belysning är A och O när det gäller inredning därför kan vi på Chilli erbjuda ett brett vårt sortiment av lampor, ljussättningar och belysningstillbehör. Vi vill ge alla möjligheten att kunna köpa belysning för hemmet online, till ett bra pris. Därför erbjuder vi alla sorters belysning i mängder med olika utföranden och stilar.

Belysning för alla hem och inredningsmiljöer

De flesta hem och inredningsmiljöer behöver någon form av belysning i varje utrymme. Många lägger mest tid och fokus på belysning till sovrum, matrum och vardagsrum. Men det är viktigt att inte glömma bort hallbelysning och fönsterbelysning, som är minst lika viktiga. Hos Chilli hittar du allt från imponerande takkronor till enkla men eleganta hallampor. Oavsett vilken stil du har i ditt hem så kommer du att hitta lampor som passar hos oss.

Att välja rätt belysning för olika rum

Bra ljussättning i ett hem är viktigt och något som är värt att tänka igenom och lägga tid på. Att välja rätt belysning för ett rum kan vara utmanande. Börja med att fundera på vilken funktion du vill att ljuset tillföra i rummet. I vardagsrummet passar kanske en dimbar lampa med varmt och stämningsfullt ljus som du kan justera efter behov och önskemål bäst i kombination med en golvlampa bredvid soffan. I ett arbetsrum är det kanske viktigare med en god allmänbelysning i rummet tillsammans med en praktisk skrivbordslampa. I matrummet kan en pampig kristallkrona bli rummets centrum medan i hallen väljer du kanske hellre en enkel och lågmäld takbelysning. Med en anpassad belysning som passar din stil och ditt hem, så tar du ditt hem till nya höjder!

 

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Lämplig för
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Motiv
Färg
Materialtyp
Förlängningsbart
Form
Funktion
Typ
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
REA
Utseende
Hopfällbar
Dimbar
Leverans inom 2-6 vardagar
REA